Fő út, Balatonlelle

120 000 000Ft
vagy
387 096,77
eladó vendéglátó egység 688 m²

Referens

Tischler Alex Flavio

Tischler Alex Flavio
ingatlan referens

+36 30 868 6829

Részletek Hirdetés azonosítója: 4184, Hirdetés régi kódja: 0050

A Balaton déli partjának a magyar lakosság és turisták által is méltán kedvelt településének Fő útján vendéglátó komplexum tulajdonjoga eladó!

A vendéglátó egység egy 1052nm-s összközműves telken helyezkedik el egy közel 30 éve sikeresen működő családias étterem, szórakoztató funkciót ellátva. Az ingatlan összterülete két szinten a közel 250nm-s terasszal együtt mintegy 700nm.

Az ingatlan igényesen felújított, folyamatosan karban tartott, felszerelt, mindent tartalmaz, ami az idegenforgalomban és vendéglátásban aktívan jelen lévő egység működtetéséhez szükséges, leendő tulajdonosának mindössze csak meg kell nyitnia a kapukat a lehetőségek előtt.

A földszinten a mintegy 120 fő leültetésére alkalmas fedett terasz, követelményeknek minden szempontból megfelelő 45nm-s konyha, szociális helyiségek, 70fős terem, 50 fős külön terem került kialakításra, amely nyári időszakban még egy 50fős kerthelyiséggel is bővíthető. A külön bejárattal is rendelkező 150-200 fő befogadására alkalmas tetőtér beépítésben bár, klubhelyiség kapott helyet DJ pulttal és fénytechnikával is felszerelve. A fűtés gáz konvektorral, 2X5,5KW-os és mobilklímával megoldott.

Esküvők, születésnapok, baráti összejövetelek és céges rendezvények lebonyolítására is egyaránt alkalmas. Ez a balatoni szezonon kívül is nagyszerűen működő, számos rendezvényt lebonyolító egység hozzáértő kezekben gyors megtérülést jelenthet. Üzleti szempontból az sem elhanyagolható, hogy az épület felső szintje átalakítható akár egy 10 apartmanos panzióvá is, ezáltal még biztosabb bevételi forrást jelentve. Az ingatlanhoz tartozik még egy 30nm-s vegyesboltengedéllyel rendelkező pavilonépület is. Turisztikailag fellendült terület, berendezett étterem, üzletileg jól alakítható ingatlan, kis közért, főútvonal. Milyen előnyt soroljak még? Jöjjön el és nézzem meg!

Telek mérete: 1052 m² Terasz: 0 m² Épület szintjeinek száma: 2 Tetőtér: beépített Fűtés: gáz (konvektor)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok