Kolosy tér, Budapest III. ker.

1 300 000Ft/hó
vagy
4 193,55€/hó
kiadó vendéglátó egység 90 m²

Referens

Tischler Alex Flavio

Tischler Alex Flavio
ingatlan referens

+36 30 868 6829

Részletek Hirdetés azonosítója: 6580

A III. kerület legéletképesebb csomópontjában, a Kolosy térnél minden igényt kielégítő módon kivitelezett meleg konyhás vendéglátó egység hosszú távra kiadó!

A helyiség 65nm-s földszinti utcai két bejáratos, nagy üvegportálos. A helyiséghez tartozik még egy szuterén szinti 20nm-s kialakított konyhai előkészítő is.

A vendéglátó egység igényesen kialakított, felszerelt, mindent tartalmaz, ami a kategóriájában aktívan jelen lévő egység sikeres működtetéséhez szükséges, ide már csak az Ön szakértelme kell!

A havi bérleti díj 1,3 millió forint. A gépek újak és garanciálisak! Tulajdonos felé hat millió forint kaució fizetendő. Havonta fizetendő bérleti díján felül a gázt kivéve az összköltsége 150ezer forint. A fűtés padló fűtéssel megoldott.

Rendkívül jó közlekedés és fejlett infrastruktúra, a helyiség busz- és villamosmegállóra nyílik!

Amennyiben Ön egy valóban igényes és minőségi anyagokból megalkotott vendéglátó egységet szeretne és mindezt még egy életképes környezetben is, akkor ne vesződjön a kialakítás körülményességével és engedélyeztetés bonyodalmaival, inkább jöjjön el és nézze meg az ajánlatomat!

Terasz: 0 m² Szintek: földszint

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok