Turisták által is sűrűn látogatott sétáló utcában, Budapest IX. ker.

650 000Ft/hó
vagy
2 096,77€/hó
kiadó vendéglátó egység 129 m²

Referens

Tischler Alex Flavio

Tischler Alex Flavio
ingatlan referens

+36 30 868 6829

Részletek Hirdetés azonosítója: 6282

A Ferencváros legpatinásabb és legrégebbi múltra visszatekintő, turisztikai szempontból is előnyös utcájában, a Ráday utca frekventált sétáló utcai részén két szinten összesen 129nm területű melegkonyhás, hangulatos étterem és kávézó hosszú távra kiadó!

A vendéglátó egység különböző rendezvények lebonyolítására is kifejezetten alkalmas. A helyiség 89nm-s földszinti részén tágas, világos vendégtér, kiszolgáló pult és vendégmosdók kaptak helyet, míg a 40nm-s emeleten a konyha, személyzeti rész és iroda került kialakításra.

Az étterem üvegportállal, igényes bútorzattal rendelkezik, teljesen berendezett, uniós szabványok szerint kialakított konyhával felszerelt. Az utcafronti bejáratos, üvegportálos étterem előtt az önkormányzattól mintegy 23nm-s terasz bérelhető.

Az üzlethelyiség teljesen felszerelt, berendezett, mindent tartalmaz, ami egy működőképes, a vendéglátó életben aktívan jelen lévő szórakozóhely működtetéséhez szükséges. Mindössze már csak az Ön szakértelme hiányzik.

A helyiség havi bérleti díja 650ezer forint + Áfa. Bérbevétel biztosítékaként 2,5 millió forint fizetendő.

Nem hiszem, hogy kellene fokoznom a helyiség pozitív adottságait, inkább jöjjön el és nézze meg, hogy Ön mit tudna kihozni belőle! A helyiség jelenleg is működik, ezért a megtekintésére előzetes egyeztetést követően van lehetőség, amit viszont kár volna kihagyni!

Terasz: 20 m² Szintek: földszint

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok