Banknegyed, Budapest V. ker.

1 980 000Ft/hó
vagy
6 387,10€/hó
kedvelt kiadó vendéglátó egység 310 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 6622

A banknegyed szívében kifejezetten életképes elhelyezkedés mellett impozáns több tevékenységre alkalmas helyiség hosszú távra bérbe adó!

A helyiség 310nm-s földszinti, utcai bejáratos, mintegy 40m-s utcafronttal. A helyiség patinás, nagy belmagasságú, boltíves kialakítású.

A helyiség központi fűtéssel, fényerő-szabályozós megvilágítással, és beépített hangosítással rendelkezik. Szükség esetén a légtechnika/légkondicionálás kiépítése megoldható tető fölé vezetéssel, ezért egy nívós vendéglátó egység kialakítására sem egy utolsó lehetőség.

A helyiséghez közös használatban a belső, üvegtetővel fedett kb. 100 nm átriuma, illetve akár kizárólagosan is használható, 7. emeleti kb. 40 nm-es tető(sky)terasz tartozik.

Bérbevétel esetén kettő havi kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő. A feltüntetett összeg az Áfa mértékét nem tartalmazza.

Igény esetén ehhez a nagy területű helyiséghez további hasonló nagyságú pinceszinti rész is, esetlegesen a felette lévő szintek nagy területű irodahelyiségei is opcionálisan bérelhetőek.

Amennyiben Ön is egy valóban élhető és életképes környezetben keres vállalkozása számára ingatlant legyen szó akár vendéglátásról, kereskedelmi, vagy szolgáltató tevékenységről, egyaránt ajánlatom lehet a legjobb választás, amelyet egy személyes megtekintés alkalmával Ön is megtapasztalhat!

Szintek: földszint Épület szintjeinek száma: 7

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok