Astoria közelében-üzlethelyiség és lakás, Budapest V. ker., Belváros

339 000 000Ft
vagy
1 093 548,39
eladó üzlethelyiség 483 m²

Referens

Kenyó Viktória

Kenyó Viktória
ingatlan referens

+36 30 868 6837

Részletek Hirdetés azonosítója: 5530, Hirdetés régi kódja: 0414

V. Belváros szívében, turista útvonalon, hatalmas üvegportálokkal rendelkező, elegáns, tágas, 483 nm-es üzlethelyiség eladó

A mintegy 10 m széles kirakatos portál két bejárattal rendelkezik. Elosztása: fszt: 250 nm, galéria: 107 nm, pince: 126 nm.
Az üzlettér tágas, gyönyörűen kivitelezett, körbe oldalgalériás, melyre több lépcsőn is fel lehet jutni. Elegáns faburkolatok, beépített szekrények, tárolók, csillárok vannak bent. Az üzlettér hátsó részén próbafülkék kerültek kialakításra, ez igény esetén könnyen elbontható. A helyiség végéből nyílik a személyzeti rész, 2 mosdóval, teakonyhával, és egy zuhanyzós pihenőszobával, mely irodának is kiváló. Udvari személyzeti bejárat is van, valamint innen juthatunk le a felújított, padlólapos, szellőztető rendszerrel rendelkező pince részbe is. Riasztó, légkondi van. Fűtés: cirkó. Az üzlet előtt rakodás céljából fel lehet állni a járdára gépkocsival.

Az üzlethelyiség adottságát tekintve kiváló lehet akár kávézóval együtt kialakított galériának, elegáns üzletháznak és számos kereskedelmi, irodai tevékenységre.

Befektetésnek is ajánlható kiemelkedő áron bérbe adható.

Eladási ár:339 M Ft. A helyiség előzetes időpont egyeztetést követően tekinthető meg.

Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok