Bajcsy-Zsilinszky úthoz közel, Budapest VI. ker., Terézváros (Nagykörúton belül)

84 000 000Ft
vagy
270 967,74
eladó üzlethelyiség 145 m²

Referens

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 1894, Hirdetés régi kódja: 1146

A Bajcsy-Zsilinszky és Nagymező utca által határolt területen eladó egy jól bejáratott szépségszalon!

Az üzlet 145 nm alapterületű, félszuterén, utcai bejáratos, kirakattal rendelkező helyiség.
Az üzletben található fodrászat, kozmetika, sószoba, masszázs szalon, manikűr-pedikűr szalon, és még több más célra kialakítható rész is. Az üzlet teljesen egyedileg kialakított fűtés, szellőzés, víz, villany rendszerrel van felszerelve, ezért alkalmas vendéglátó egység, vagy más kereskedelmi, vagy szolgáltató célra is.

A fűtés és meleg víz kombi cirkóval van megoldva, külön kéménnyel. A közös költség, biztosítással, csatorna díjjal, együtt 29000 Ft/hó. Az üzlettér 54 nm, a műhely 14,6 nm,a spa 15,6 nm, az előtér 13 nm,a kozmetika 22,6 nm, a tároló- konyharész 18,2 nm, a belmagasság 300 cm, az egész üzlet burkolata kiváló, igényes járólappal, csempével, valamint fa lambériával van burkolva. A helyiség 2009-ben teljes műszaki és igényes esztétikai felújításon esett át.
Légtechnika, ami óránként 3x cseréli ki a levegőt, a teljes 145 nm-en, folyamatos friss levegőt biztosítva, tetőgerinc fölé elvezetve. Az ÁNTSZ folyamatos emberi munkatevékenységre alkalmasnak minősítve, engedéllyel.

Kiváló a közlekedés, könnyen megközelíthető, az utcán parkolási lehetőség megoldható.

Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa nem zárkózna el a mostani funkció megtartása mellett az ingatlan hosszútávú visszabérlésére!

Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok