Nyár utca, Budapest VII. ker.

200 000Ft/hó
vagy
645,16€/hó
kiadó lakás 47 m² 1 szobás

Referens

Gáspárdy László

Gáspárdy László
ingatlan referens

+36 30 431 4080

Részletek Hirdetés azonosítója: 5946

Kiadó egy 47 m2 alapterületű, másfél szoba, konyha, fürdő, előszoba, gardrób helységekből álló felújított társasházi lakás Belső-Erzsébetvárosban. A lakás keleti tájolású, a nagyobb szoba zöld területre, a Kéthly Anna térre, a kisebb szoba a parkosított belső udvarra néz. A pince- és padlásrész mellett egy zárható, önálló tároló helység is a lakáshoz tartozik. A lakás 2009-ben teljes körű felújításon esett át (gépészet, villamos- és vízvezeték rendszer, beépített konyha, konyhai gépek. A lakás elektromos sütővel, főzőlappal, mikrohullámú sütővel, mosógéppel, mosogatógéppel felszerelt. A lakás bútorozottan / bútorozatlanul is kiadó.

A társasház 1895-ben épült Kopeczek György tervei alapján, a bejárat mellet található tábla tanúsága szerint Prof. Dr. Kopits Jenő orthopédiai intézeteként. A társasházban összesen 10 lakás található, nyugodt, együttműködő lakóközösséggel. A társasház háromemeletes, lifttel rendelkezik.

A társasház közvetlen szomszédságában egy magántulajdonban álló, társasház formában működő parkolóház található, ahol lehetőség van megfizethető áron (14.000,- Ft. / hó) akár hosszútávra is parkolóhelyet bérelni.

A lakás Belső-Erzsébetváros központjában található, a tömegközlekedés ideális, de a fontos csomópontok gyalog is 10 percen belül elérhetők: Blaha Lujza tér: 5 perc, Astoria: 5 perc, Deák tér: 10 perc, Oktogon: 10 perc.

A lakás ideális fiatal, aktív városi életet élő pároknak (a félszoba ideális funkciója gyerekszoba), vagy egyedülálló, belvárosban dolgozó embernek.

Bérleti díj: 200.000,- Ft.

Átlagos rezsiköltség: 23.000,- Ft.

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok