Józsefváros, Budapest VIII. ker.

32 490 000Ft
vagy
104 806,45
eladó lakás 43 m² 2 szobás

Referens

Tischler Alex Flavio

Tischler Alex Flavio
ingatlan referens

+36 30 868 6829

Részletek Hirdetés azonosítója: 6451, Hirdetés régi kódja: L411

A VIII. kerület akár befektetés szempontjából is legkeresettebb részén, a Corvin sétány vonzásában 89 lakásos új építésű, liftes, 8 emeletes akadálymentesített társasházban leköthető negyedik emeleti 43nm-s lakás 13nm-s erkéllyel KEDVEZŐ 20-80%-s FIZETÉSI ÜTEMEZÉSSEL 2018. év végi átadással.

A tervezés során a fejlesztő kiemelt figyelmet fordított a lakások komfortérzetére és használhatóságára, mindezt a minőséggel harmonizálva, amelyet az igényes, fiatalos kivitelezés csak tovább növelt.

A földszinten teremgarázs és tárolók kerülnek kialakításra. A társasház lakásai rendkívül kedvező fenntartási költségűek, egyedi mérőkkel szereltek lesznek. A bekamerázott házba az illetéktelenek bejutását proximity zárt rendszerű, elektromos ki- beléptető rendszer akadályozza.

Ideális egyedülálló fiatalok és párok számára is, a zárt parkosított belső udvari kialakítás teszi igazán vonzóvá a családok és a dolgos hétköznapokból haza érkezők számára egyaránt.

Nagyon jó a közlekedési lehetőség, és fejlett infrastruktúra jellemzi az elhelyezkedését, közelében minden megtalálható, amely az életvitel szerű ott tartózkodáshoz, akár a befektetési szemlélethez szükséges!

Erkély: 13 m² Szintek: 4. emelet Épület szintjeinek száma: 8 Fűtés: házközponti egyedi méréssel

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok