Üllői út, Budapest VIII. ker.

800 000Ft/hó
vagy
2 580,65€/hó
exkluzív kiadó vendéglátó egység 270 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 6311, Hirdetés régi kódja: 1098

A VIII. kerületben jó megközelíthetőség mellett 270nm-s felújított, fiatalosan kialakított utcai bejáratos szuterén éjszakai szórakozó hely bérleti joga átadó!

A helyiség melegkonyhás engedéllyel nem rendelkezik, konyha kialakításra nem került. A helyiségben személyzeti- és vendégmosdó, raktár, több vendégtér, kiszolgáló pult kapott helyet
A nyitva tartás hajnali négyig engedélyezett. Az ingatlan szellőzése megoldott, a fűtésről a fűtő- hűtő klíma gondoskodik. Az üzlethelyiség teljesen felszerelt, berendezett, mindent tartalmaz, ami egy működőképes, a fiatalok szórakoztatásában, az éjszakai életben is aktívan jelen lévő egység működtetéséhez szükséges.

A bérleti jog átadásának díja 7millió forint, amely tartalmazza a teljes berendezést, felszerelést, gépeket, valamint a működtetéshez szükséges valamennyi háttérinformációt. A tulajdonos felé fizetendő havi bérleti díj 800.000Ft.

Amennyiben Ön egy valóban nagy alapterületű, már kész ingatlant keres vállalkozása számára életképes környezetben, akkor ajánlatomat érdemes megtekintenie!

Szintek: szuterén Fűtés: van Bérleti jog: 7 000 000 Ft

Bérleti jog ára:

7 000 000Ft

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok