XI. Kerület, Budapest XI. ker.

34 400 000Ft
vagy
110 967,74
eladó lakás 90 m² 3 szobás

Referens

Gáspárdy László

Gáspárdy László
ingatlan referens

+36 30 431 4080

Részletek Hirdetés azonosítója: 6133

Újbuda központjában a Dombóvári úton, téglaépítésű társasházban eladó, egy kitűnő elrendezésű és ötletesen alakítható, II. emeleti, 3 szobás, 90 m2-es, felújítandó lakás.

Tájolása Ny-É irányú. Az ingatlan belmagassága 3,50 m, a további helyiségei: előszoba, gardrób, WC, fürdőszoba, konyha, kamra. Két szoba külön bejáratú, a harmadik pedig a másik két szoba felől közelíthető meg. Az ingatlan egyedi gázfűtéses, az egyik szobában gázfűtésű cserépkályha található. A meleg vizet a fürdőszobában gázbojler, a konyhában villanybojler biztosítja. A lakás két vízórával rendelkezik, és pincetároló is tartozik hozzá.A társasház saját, zöld belső udvarral rendelkezik. Az ingatlan közvetlen közelében ingyenes parkolásra van lehetőség.

Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedési szempontból is kiemelkedő. Villamos és autóbuszmegállók, valamint a 4-es metróvonal is könnyedén, 2-3 perc sétával megközelíthetők. A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló, a közelben több egészségügyi, oktatási és kulturális intézmény található, a bevásárlás a közeli piacon, valamint az Allee bevásárlóközpont üzleteiben könnyedén megoldható.

Az ingatlan családi otthonnak, irodának, és befektetésnek is egyaránt alkalmas.

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok