Abos utca, Budapest XII. ker.

1 140 000Ft/hó
vagy
3 677,42€/hó
kiadó lakás 277 m² 6 szobás

Referens

László Szilvia

László Szilvia
ingatlan referens

+36 30 855 2145

Részletek Hirdetés azonosítója: 5449, Hirdetés régi kódja: 0302/2016

A XII. kerületben igényes belső 2 szintes 277 nm-es lakás várja hosszú távú bérlőjét.

A 3 lakásos társasház 2004-ben épült, azóta is folyamatosan karbantartott. A lakásban 7 szoba, amelyből kettő nappali, konyha és 4 fürdő került kialakításra. A lakáshoz tartozik 5 erkély is páratlan panorámával a környező budai hegyvidékre.

A leendő bérlő élvezheti minden a lakással járó luxust és előnyt. A hőellátásról korszerű ház központi fűtés gondoskodik.

A lakás rezsiköltsége 1000 Euro/hó, amely tartalmazza az uszoda, lobby, fitness költségeit, 10 órás gondnoki felügyeletet, valamint a bérlemény hűtését-fűtését, HMV, Internet, TV szolgáltatást, biztonsági kamera és távfelügyeleti rendszer üzemeltetését.

Bérbevétel esetén 2 havi kauciónak megfelelő és a tárgyhavi bérleti díj fizetendő. Minden estben magára és környezetére egyaránt igényes ügyfelek jelentkezését várjuk.

Amennyiben Ön egy valóban luxus körülményű ingatlant keres, maga, családja vagy vállalkozása számára, akkor ne habozzon, ne hagyja, hogy más élvezze az ezzel járó előnyöket!

Erkély: Terasz: 0 m² Szintek: földszint Épület szintjeinek száma: 3 Fűtés: házközponti fűtés Medence Szauna Klíma Riasztó

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok