Fogarasi úton, Budapest XIV. ker.

85 000 000Ft
vagy
274 193,55
eladó üzlethelyiség 265 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 3358, Hirdetés régi kódja: 0456


KIVÁLÓ BEFEKTETÉS!!!

Budapesten, Zugló frekventált részén, a Fogarasi úton eladó egy 189 nm-es üzlethelyiség, a hozzáépített 75 nm-es aknás szerelőműhellyel, valamint a hozzá tartozó, részben füvesített, nagyobb részben lebetonozott, kb. 800 nm-es parkoló résszel.

Az üzlethelyiség jelenleg autószalonként és használtautó,- értékesítő telepként funkcionál. Az ingatlan körbekerített, körbejárható, mindkét oldalról sínes tolókapuval megoldott az átjárás és a gépjármű behajtás. Elöl személybejáró (+kapun kívül az utcán akadálytalan parkolási lehetőség), hátul gépkocsi beállási lehetőség, akár az üzletbe is szükség szerint ( pl. autóértékesítés, autójavítás, akadálytalan árupakolás, rakodás, raktározás, stb. céljából ) ill. az üzlet körüli több száz nm-es parkoló is segíti a gördülékeny munkavégzést.

Az ingatlanra ráépítési lehetőség adott. Az üzlethelyiségnek kb. 4 méter a belmagassága. Bemutatóteremnek, kereskedelmi/értékesítő egységnek, de bármilyen más tevékenységnek is ideális! Jó közlekedés, telefon, internet, csatorna, gáz, villany, víz van. A közelben autószalon, benzinkút, festékbolt, gumiszerelő, hipermarket, barkácsbolt, műszaki üzlet, iroda, stb. található.

Az ingatlan jelenleg bérbe van adva!

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok