Szentes utca, Budapest XIV. ker.

75 000 000Ft
vagy
241 935,48
eladó ház 170 m² 5 szobás

Referens

László Szilvia

László Szilvia
ingatlan referens

+36 30 855 2145

Részletek Hirdetés azonosítója: 6571, Hirdetés régi kódja: 1192

Alsórákos kertvárosi részén, csendes utcában akár tobb generációnak is alkalmas 3 szintes családi ház ELADÓ!

Az ingatlan összesen 170 nm-s, melyben 5 egész és egy félszoba található. A hatalmas tereknek köszönhetően, rendívül világos, kényelmes.
Pince szint, mely 100 nm, felújítandó. Korábbi vállalkozás tevékenysége miatt külön gáz óra és fejlesztett ipari áram (3x35 A) lett kialakítva.
A magasföldszinti rész szintén 100 nm, melyben belépve egy kisebb előszobába találjuk magunkat. Tovább haladva találjuk az étkezős, világos konyhát. Ezen a szinten továbbá egy fürdőszoba (külön mellékhelyiséggel), hatalmas nappali és két egybe és külön nyíló szobát találunk.
Emeleti szintet, mely tetőtéri kialakítsú szintén a nagy terek jellemzik, itt található egy hatalmas nappali, melyben egy bárpult kapott helyet és egy boltívvel elválasztott szoba, mely hálóként funkcionált. Itt található a 2 fürdő közül a nagyobbik és egy dogozó/vendégszoba.
A ház kialakításának köszönhetően nagycsaládosoknak, mint elszeparáltan, mint együtt akár több generáció együtt éléséhez is tökéletes.

Továbbá cégközpontnak, orvosi rendelőnek, bemutató teremnek, de bármilyen szolgáltatói tevékenység gyakorlására is remek lehet.

Amennyiben hirdesésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Telek mérete: 401 m² Erkély: 0 m² Épület szintjeinek száma: 2 Tetőtér: beépített Fűtés: gáz (cirko) Szolárium

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok