Pesterzsébet, Budapest XX. ker.

550 000Ft/hó
vagy
1 774,19€/hó
kiadó vendéglátó egység 360 m²

Referens

Tischler Alex Flavio

Tischler Alex Flavio
ingatlan referens

+36 30 868 6829

Részletek Hirdetés azonosítója: 3955

Kiadó a XX. kerületben egy szálláshelynek kialakított és berendezett első emeleti ingatlan.

A helyiség egy üzleti ingatlan külön bejáratról megközelíthető első emeletén helyezkedik el 360nm-s összterületen. Az egységben jelenleg 20 főnek, valamint beteg szobában egy főnek kialakított kényelmes elszállásolás biztosítható. A kialakítás minden tekintettben a szükséges előírásoknak megfelelően valósult meg. Elszállásoláshoz szükséges mosdók kellő számban kerültek kialakításra, külön felszeret konyha és étkező is rendelkezésre áll.

Ide valóban csak a szakértelmét és ügyfélkörét, munkásait kell hoznia!

Az épület körbekerített udvar mintegy 15 személygépkocsi, valamint a több mint 30 méteres utcafronti részen további 12 autó parkolására adott a lehetőség.

Rendkívül jó közlekedés és fejlett infrastruktúra jellemzi elhelyezkedését, Budapest és az ország bármely részéről jól megközelíthető, 8-10 percre a Boráros tértől, 3,5 km-re a Lágymányosi hídtól, néhány percre az Üllői úttól, a Soroksári úttól, az M5-ös bevezető szakaszától és az M0-ás körgyűrűtől, valamint a Ferihegyi gyorsforgalmi úttól. Tömegközlekedés szempontjából nem elhanyagolható, hogy az ingatlantól mintegy 150-200 m-re három villamos és három buszjárat megállója is megtalálható, aminek köszönhetően öt kerületből is átszállás nélkül megközelíthető.

Bérbevétel esetén három havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő!

Az épület fűtéséről két gázkazán gondoskodik.

Amennyiben Ön is egy biztos bevételi forrást jelentő lehetőségbe ruházná be pénzét, akkor ajánlatomat érdemes megtekintenie!

Szintek: 1. emelet Épület szintjeinek száma: 2 Tetőtér: beépített Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok