Dunaföldvár, Dunaföldvár

28 000 000Ft
vagy
90 322,58
eladó vendéglátó egység 57 m² 2 szobás

Referens

Cosman Attila

Cosman Attila
ingatlan referens

+36 30 868 6835

Részletek Hirdetés azonosítója: 5793, Hirdetés régi kódja: 0685

Dunaföldváron igen jó bor gazdálkodási lehetőség nagy tételben. Borászok, kezdő borászok, és vendéglátók igen jó lehetőség kínálkozik önnek.
Dunaföldvár rózsadombján eladó egy pincevendéglő mely három szintes, teljes közmű üzemel tartozékai: nagy boros pince 10 db kétszáz literes hordókkal mely tele vannak Rizling szilva borral, több ezer palackozott régebbi borral ,az első szinten található előtér, illem hely, raktár két oldalról,vendéglátó helyiséggel, a felső szinten több ágyas tágas megszállási lehetőség, ugyan csak a vétel árat képezi a diófa hegyen egy hektáros szőlő mely tízen hat sorból áll. Gondozott szőlőfaj melynek a neve : Rizling szilva ,a telken található egy épület melyben villany áram üzemel, az épület alatt van egy ciszterna amely minden évben el látja a permetezéshez szükséges víz mennyiséget. Jó befektetési lehetőség generációról ,generációra .
Ha a leírtak, és a fényképek alapján fel keltette érdeklődését, kérem hívjon a nap bár mely szakában, akár hét végén is bizalommal. Köszönöm bizalmát várom hívását.

Telek mérete: 1000 m² Szintek: 3. emelet Épület szintjeinek száma: 3 Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok