Józsefváros, Budapest VIII. ker.

31,590,000Ft
or
101,903.23
eladó lakás 43 m² 2 szobás

Referent

Tischler Alex Flavio

Tischler Alex Flavio
real estate agent

+36 30 868 6829

Details Property identifier: 6353, Old code of property: L311

A VIII. kerület akár befektetés szempontjából is legkeresettebb részén, a Corvin sétány vonzásában 89 lakásos új építésű, liftes, 8 emeletes akadálymentesített társasházban leköthető harmadik emeleti 43nm-s lakás KEDVEZŐ 20-80%-s FIZETÉSI ÜTEMEZÉSSEL 2018. év végi átadással.

A tervezés során a fejlesztő kiemelt figyelmet fordított a lakások komfortérzetére és használhatóságára, mindezt a minőséggel harmonizálva, amelyet az igényes, fiatalos kivitelezés csak tovább növelt.

A földszinten teremgarázs és tárolók kerülnek kialakításra. A társasház lakásai rendkívül kedvező fenntartási költségűek, egyedi mérőkkel szereltek lesznek. A bekamerázott házba az illetéktelenek bejutását proximity zárt rendszerű, elektromos ki- beléptető rendszer akadályozza.

Ideális egyedülálló fiatalok és párok számára is, a zárt parkosított belső udvari kialakítás teszi igazán vonzóvá a családok és a dolgos hétköznapokból haza érkezők számára egyaránt.

Nagyon jó a közlekedési lehetőség, és fejlett infrastruktúra jellemzi az elhelyezkedését, közelében minden megtalálható, amely az életvitel szerű ott tartózkodáshoz, akár a befektetési szemlélethez szükséges!

Erkély: 13 m² Szintek: 3. emelet Épület szintjeinek száma: 8 Fűtés: házközponti egyedi méréssel

Do you like this property?

Like or share this page with your friends. They might be looking for this property.

Similar properties