• 2018Jan

  2018. January 3.

  V. kerület Kossuth Lajos utca forgalmas szakaszán üzlethelyiség kiadó, akár MELEG-KONYHÁS VENDÉGLÁTÁSRA is!
  Az üzlethelyiség két részből áll, egy 45nm-es eladó térből, illetve egy 45nm-es raktár, szociális helyiségből.
  Jelenleg egy mosdó-zuhanyzó került kialakításra, de további akár két WC-helyiség létesítésére van lehetőség.

  Közel található a Ferenciek teréhez, nagy gyalogos forgalom jellemzi az üzlet előtti szakaszt.

  Kiválóan alkalmas KERESKEDELMI, SZOLGÁLTATÓI, vagy VENDÉGLÁTÓI TEVÉKENYSÉGRE!!!

  Bérleti díj: 450.000Ft. (+2havi kaució szükséges)

 • 2017Dec

  Ez a Dessewffy utcai üzlet is irodánk által került lendületes, fiatalok kezébe. Kíváncsiak vagytok, hogy mit hoznak ki belőle, akkor kövessétek nyomon az eseményeket :)

  2017. December 16.

  Hosszú távra kiadó a VI. kerületben, külföldiek látogatta régióban, közel a Nagymező és a Bajcsy-Zsilinszky úthoz is egy összesen 140nm-s területű két utcai bejáratos és gazdasági bejáratos üzlethelyiség.

  A földszinti 52nm-s rész 4m, a 88nm-s pinceszint 2,5m belmagasságú. Az üzlethelyiség igényesen került kialakításra. kerül kiadásra. A pince szinten WC kézmosóval kialakításra került. Az üzlethelyiség számos funkcióra alkalmas, csendes szolgáltató, vagy kereskedelmi célra, de akár vendéglátó tevékenységre is. Jelenlegi nyitvatartási lehetőség 22 óráig engedélyezett, ennek hosszabbításának kijárása a leendő bérlő feladata. A terek szellőzése a tető fölé kivezetett rendszerrel megoldott.

  Bérbevétel esetén kettő havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő. A havi bérleti díj 390 ezer + Áfa, közös költsége 33 ezer forint havi szinten, fűtése gáz cirkóval megoldott.

  Ha Ön valóban egy igényes üzletet keres vállalkozása számára, akkor jöjjön el és nézze meg személyesen, csalódni biztosan nem fog!

 • 2017Nov

  Ez a Ráday utcai gyöngyszem is irodánk által talált új, gondos kezekre!

  2017. November 30.

  Budapest IX. kerületében, a Ráday utca frekventált részén, egy 110 m2-es vendéglátó helyiség bérleti joga teljes felszereléssel és céggel együtt átadó.

  A helyiség galériázott, gyakran ad helyet koncerteknek, kiállításoknak, zárt körű rendezvényeknek.

  Terasz engedély kérhető, max. 40 nm terület foglalható.

  Bérleti díj: br. 470 000 Ft /hó, mely a havonta fizetendő közös költséget is tartalmazza.
  Bérleti jog ára: 9,9 millió Ft

  Amennyiben Ön egy már bejáratott, vendégkörrel rendelkező vendéglátó egységet szeretne üzemeltetni, akkor kérem, hívjon és tekintse meg személyesen is ajánlatomat!

 • 2017Nov

  Mondta azt valaki, hogy létezik irodánk számára nagy falat? Persze, hogy nincs! És ez még csak az olcsóbb kategória! A lényeg, hogy új tulajdonosa a legjobb helyről kért segítséget a keresésben!

  2017. November 16.

  Belvárosi bevezetett, berendezett étterem-kávézó, hatalmas terasz lehetőséggel eladó-befektetésnek is kiváló, jó áron bérbe adható ingatlan

  Blaha Lujza tér közelében eladó, egy felújított, fiatalos hangulatú, 445 nm+271 nm pincés, berendezett, felszerelt étterem-kávézó. Hatalmas üvegportálok, 3 bejárat, légkondi, akár több száz nm terasz lehetőség sétálóutca részen. Bevezetett, nagy vendégkörrel rendelkező hely. Street- food étteremnek is kiváló!
  15 m hosszú látványpult, kávézó részleg, különterem. Konyhája felszerelt, berendezett, kiszállításra is alkalmas. Az üzletben galéria is kialakítható. A helyiség könnyen kettéválasztható és külön-külön egységként is üzemeltethető vagy jó áron bérbe adható étteremnek, pubnak, kávézónak.
  Ár: 350 M Ft.

 • 2017Nov

  Álmainak legmegfelelőbb ingatlan kellett kedves ügyfelünknek megalkuvás nélkül, közreműködésünkkel megkapta!

  2017. November 1.

  Teréz körúton KIADÓ egy 130nm-es, bevezetett vendéglátó egység!
  Teljesen berendezett, gépesített.
  Meleg-konyhás engedéllyel rendelkezik, kis konyha került kialakításra!

  Rendkívül frekventált helyen található, közel a Nyugatihoz!!!

  Közös költség: 50.000.-
  Az üzlet előtt terasz engedélyezett!
  Bérleti díj: 750.000Ft.+ÁFA+ rezsi
  (+2 havi kaució szükséges)

 • 2017Oct

  Nekünk az udvari elhelyezkedés sem jelenthet gondot, arra is megvan a vevőnk!

  2017. October 17.

  KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG!!!

  Körúti udvari, de utcai nagy reklámfelületes 13 nm-s üzlethelyiség TULAJDONJOGA ELADÓ!
  A helyiség áll üzlettérből, mosdóból és kis tároló helyiségből, biztonsági ráccsal, riasztóval ellátott és klíma berendezéssel felszerelt.

  Rendkívül jó infrastruktúra, megközelíthetősége a körút éjjel-nappali közlekedésnek köszönhetően ideálissá teszi a helyiséget, bármilyen szolgáltatói tevékenység gyakorlására.
  Fűtését elektromos árammal megoldható vagy a klíma berendezés biztosítja.

  Kedvező fenntartási költség, közös költsége is mindössze 3.600 Ft havi szinten, amely tartalmazza már a korlátlan vízhasználat lehetőségét is.

  Amennyiben Ön egy valóban élhető helyen keres cége, vállalkozása számáéra helyiséget, akkor nem habozzon, jöjjön és nézze meg az ajánlatom!

 • 2017Oct

  Még hogy a vendéglátás csak étteremből áll... Itt a példa, hogy nem!

  2017. October 10.

  VII. Hevesi Sándor téren a Magyar Színháznál 65 nm-es, kávézó/bár/pub kiadó

  A helyiség 20 nm-es, bárpultos utcafronti résszel és 45 nm-es pince szinti területtel rendelkezik. Asztalok, székek is vannak bent. Vendégmosdók kialakítottak. Bérleti díj: 250 e Ft. Kaució: 3 hó.

  Elhelyezkedése kiváló, troli megállók a közelben, Wesselényi u., Dob u., Király u. felől is jól megközelíthető, de az Erzsébet krt. gyalog is 5 perc alatt elérhető.

 • 2017Sep

  A VII. kerület új Challenge-je is irodánk közreműködésével nyitja meg kapuit

  2017. September 5.

  A VII. kerületben a turisták által is sűrűn látogatott Klauzál téren földszinti, utcai bejáratos korábbi söröző több tevékenységre alkalmasan hosszú távra kiadó!

  A helyiség 92nm-s, 60nm földszint és 32nm emelet megoszlással.

  A földszinten 32nm-s egyterű vendégtér, mögötte egy boltívvel akár össze is nyitható 10nm-s előkészítő konyha helyiség, közlekedő, személyzetnek mosdó zuhanyzóval és egy 6nm-s raktár helyiség innen kizárólag ehhez az üzlethez tartozó mintegy 25nm-s pincehelyiséghez lejárattal. Ez a pincehelyiség száraz, jól kihasználható, jelenlegi formájában raktározási célra ideális, a akár a födém megbontásával további hasznosítási lehetőségek nyerhetőek!

  A vendégtérből vezet fel a lépcső a 32nm-s emeletre, ahol gipszkarton elválasztással egy 27nm-s terem, szoba, valamint egy kézmosóval ellátott WC került kialakításra a vendégek számára.

  A helyiség hasznosítási lehetősége igen sokrétű, a kereskedelmi, szolgáltatói tevékenységen kívül elhelyezkedésének köszönhetően kifejezetten alkalmas, mint az előzőekben is vendéglátás céljára.

  A helyiségben meleg konyha kialakításra nem került, de akár kivitelezhető az is!

  Korábbi nyitvatartása 10-23 óráig terjedt, de van lehetőség non-stop jellegben is gondolkodni!

  Bérbevétel esetén kettő havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő.

  A bérleti díj 1000 euró havi szinten, ezért a forintban feltüntetett összeg az árfolyam függvényében módosulhat.

  Amennyiben Ön is egy életképes helyen keres vállalkozása számára helyiséget bérleti jog nélkül, akkor jöjjön el és ajánlatomat nézze meg!

 • 2017Sep

  Még jóformán meg sem melegedett az adatbázisunkban, ezt is ÁTADTUK!

  2017. September 1.

  A VI. kerület egyik legéletképesebb részének, a Liszt Ferenc térnek a szomszédságában, az Andrássy útnál igényes módon kivitelezett meleg konyhás vendéglátó egység hosszú távú, még hat éves bérleti joga átadó!

  A helyiség 48nm-s földszinti és 27nm galériás utcai bejáratos, üvegportálos.

  A vendéglátó egység igényesen kialakított, felszerelt, mindent tartalmaz, ami a kategóriájában aktívan jelen lévő egység sikeres működtetéséhez szükséges, ide már csak az Ön szakértelme kell! Az üzemeltető cég nem kerül átadásra.

  A földszinten vendégtér, kiszolgáló pult, konyha, szárazáru raktár és személyzeti rész került kialakításra, még a galérián vendégtér, kis irodakuckó, valamint külön női és férfi mosdó kapott helyet.

  A bérleti jog átadásának díja 9 millió forint, amely tartalmazza a kialakítást, a teljes konyhán kívüli berendezést és gépészetet, valamint minden a működtetéshez szükséges háttérinformációt. A konyha felszerelései közül az oda beépített berendezések képezik az átadási ár részét. A továbbiakban a tulajdonos felé fizetendő bérleti díj 420 ezer forint. Kedvező fenntartási költség, közös költsége is mindösszesen 7 ezer forint havi szinten.

  Rendkívül jó közlekedés és fejlett infrastruktúra! A helyiség áramfelvételéhez ipari áram biztosított.

  Amennyiben Ön egy valóban igényes és igényes anyagokból megalkotott vendéglátó egységet szeretne és mindezt még egy életképes környezetben is, akkor ne vesződjön a kialakítás körülményességével és engedélyeztetés bonyodalmaival, inkább jöjjön el és nézze meg az ajánlatomat!

 • 2017Aug

  Nagyszerű üzlet remek helyen profi közvetítőtől...

  2017. August 25.

  Átadó a VI.kerületben közel a Bajcsy Zsilinszky úthoz és a Bazilikához egy 101nm-es nagyon szép állapotú kávézó.

  Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, színvonalas, fiatalos designt kapott.

  Az ingatlan turisztikai szempontból is jó helyen helyezkedik el, 50 férőhelyes.

  Jelenleg csak hidegkonyhai vendéglátásra és kávézóra szól az engedély.

  Bérleti díj: 367.000Ft
  Bérleti jog összege: 10.000.000Ft, mely tartalmazza a teljes kialakítást és berendezést.

 • 2017Jun

  Hangulatos kalóztanya is új gazdára talált!

  2017. June 1.

  Jelentős árcsökkenéssel fix áron!

  Budapest XI. kerületében, a Bartók Béla útnál eladó egy hatalmas méretű meleg konyhás étterem tulajdonjoga. Az exkluzív étterem egy hajóbelsőt idéz, kialakítása egyedi és igényes. Az ingatlan tulajdoni lap szerint 443nm, a valóságban 500nm. A kb 200 fő befogadó képességű vendéglátó egység számos rendezvény lebonyolítására nyújt lehetőséget!

  Mélybarna színek, hajópadló, zegzugos belső tér, tengerészeti kellékekkel, az egyik sarokban masszív falábakkal megtámasztott földgömb jelzi e világ kerekségét, körbe a falakon pedig a gyarmati időket felelevenítő, angol metszetek és karikatúrák sorakoznak.

  Az ingatlan fűtése egyedi, közös költsége 70 ezer forint havi szinten.

  Az egyedülálló belső elrendezésű,angol mintára épített étterem-pub nyáron az önkormányzattól étterem előtti járdán bérelhető terasszal üzemelhet. Ha nagy méretű, egyedi vendéglátó egységet keres, akkor jöjjön el és nézze meg az ajánlatomat!

 • 2017Feb

  2017. February 28.

  Kiadó a Lázár utcában az Opera mögött egy 54nm-es kávézó, sütiző, szendvicsbár.
  Gyönyörűen kialakított, részben berendezett helyiség kiadó, frekventált helyen.
  39nm-es az alapterület és egy 16nm-es galériával rendelkezik.
  Az üzletben kialakításra került egy személyzeti és egy vendég mosdó is.

  Fűtése: elektromos
  Közös költség: 8.000Ft.

  Bérleti díj: 240.000Ft.+rezsi (3havi kaució szükséges)

 • 2017Feb

  2017. February 20.

  Átadó a VII. kerület VIGALMI NEGYEDÉBEN, a KAZINCZY utcában egy 40nm-es VENDÉGLÁTÓHELY.
  Műszakilag, és design szempontjából is teljes felújításon, korszerűsítésen esett át.

  Teraszra nincs lehetőség, azonban a portálja végig üveges, és teljes szélességében nyitható, így az utcáról is belehet ülni a vendégeknek.

  Teljes berendezéssel, gépesítve kerül az új bérlő birtokába!

  Bérleti díj: 315.000Ft.
  Bérleti jog: határozott 10 (5+5) évre szól, 4.500.000Ft.

 • 2017Feb

  Szuper "kis" hely nyílik a Dohány utcában!!!

  2017. February 1.

  Kiadó az Erzsébet krt.-on belüli részen a Dohány utcában, "BULI-NEGYEDBEN" egy 636nm-es összterületű ingatlan.
  (327 m2 pince, 217 m2 földszint, illetve 92 m2 galéria)

  Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően remek befektetés! Akár két üzlet is kialakítható belőle, hiszen több bejárattal is rendelkezik, és mindkét területen külön vendégtér, mosdók kerültek kialakításra.

  Az ingatlan-együttes jelenleg vendéglátó-egységnek van kialakítva, melyre 2008-ban került sor a következő képen:
  - földszint: (belm.: 4,3 m) 100 fős, egyterű étterem található, két pulttal, gazdasági bejárat az udvar felől, ahol jelenleg kialakított különterem kapott helyet, illetve külön női-férfi WC, mosdókkal.

  - Pinceszint (belm.: 2,3 m) kb. 120 fő befogadására alkalmas,
  6 részből álló, boltozott fogyasztótér (220 m2) található egy bárpulttal, női-férfi mosdó.
  A vendégtér két belső terme (68 m2) tánctérnek, koncert teremnek lett kialakítva.
  A pince szinten került kialakításra 60 m2-en a konyharész, ami
  elsősorban a földszinti éttermet szolgálja ki,
  a földszinttel egy belső szervizlépcső köti össze,
  de közvetlenül kapcsolódik a pinceszinti vendégterekhez is.

  - Galéria (belm.:kb. 1,90 m)kb. 20 fő leültetésére van lehetőség.
  A galéria további részein irodák és ruhatárak találhatók.

  Bérleti díj: bruttó 2.200.000.- (+3 havi kaució szükséges)

 • 2017Jan

  Kedves ügyfelünk az új évet új üzlettel kezdhette!

  2017. January 28.

  Zuglóban a Bosnyák tér vonzásában eladó egykor cukrászdaként üzemelő, jelenleg is több tevékenységre alkalmas üzlethelyiség!

  A helyiség 210nm-s földszinti, utcai bejáratos, több nagy üvegportállal rendelkezik. Tárolásra kifejezetten alkalmas 20nm-s pince is tartozik az ingatlanhoz udvari lejárattal.

  Az üzlet az elmúlt hónapokban teljes körű felújításon esett át.

  Társasháztól független önálló gazdálkodási egységként üzemeltethető, közös költség nincs!

  Rendkívül jó közlekedés és fejlett infrastruktúra, a helyiség bejárata is közvetlen buszmegállóra nyílik.

 • 2017Jan

  MÁR AZ ÚJ BÉRLŐJE IS MEGVAN! ;)

  2017. January 23.

  ELADÓ az Erzsébet krt.-on belüli részen a Dohány utcában, "BULI-NEGYEDBEN" egy 636nm-es összterületű ingatlan.
  (327 m2 pince, 217 m2 földszint, illetve 92 m2 galéria)

  Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően remek befektetés! Akár két üzlet is kialakítható belőle, hiszen több bejárattal is rendelkezik, és mindkét területen külön vendégtér, mosdók kerültek kialakításra.

  Az ingatlan-együttes jelenleg vendéglátó-egységnek van kialakítva, melyre 2008-ban került sor a következő képen:
  - földszint: (belm.: 4,3 m) 100 fős, egyterű étterem található, két pulttal, gazdasági bejárat az udvar felől, ahol jelenleg kialakított különterem kapott helyet, illetve külön női-férfi WC, mosdókkal.

  - Pinceszint (belm.: 2,3 m) kb. 120 fő befogadására alkalmas,
  6 részből álló, boltozott fogyasztótér (220 m2) található egy bárpulttal, női-férfi mosdó.
  A vendégtér két belső terme (68 m2) tánctérnek, koncert teremnek lett kialakítva.
  A pince szinten került kialakításra 60 m2-en a konyharész, ami
  elsősorban a földszinti éttermet szolgálja ki,
  a földszinttel egy belső szervizlépcső köti össze,
  de közvetlenül kapcsolódik a pinceszinti vendégterekhez is.

  - Galéria (belm.:kb. 1,90 m)kb. 20 fő leültetésére van lehetőség.
  A galéria további részein irodák és ruhatárak találhatók.

 • 2016Oct

  A SZUPER helyek hamar elkelnek!!!

  2016. October 15.

  ***CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!***

  Belgrád rakparton 100nm-es meleg-konyhás engedéllyel rendelkező pizzéria-étterem KIADÓ!

  Az étterem teljes berendezéssel, gépesítve kerül bérbeadásra!

  Az üzlet elosztása szempontjából a következő képen néz ki:
  50nm-es alapterület utca szintes, itt került kialakításra a konyha előkészítő és személyzeti blokk, valamint vendégtér, a galéria szinten pedig teljes egészében vendégek leültetésére szolgál, ill. itt került kialakításra a külön női-férfi mosdó.
  Összesen 50 fő befogadására van lehetőség.

  Az ingatlan előtt épített terasz van! (140.000Ft/hó a bérleti díja a közterület felé)

  Közös költség: 17.000Ft.
  Fűtés: cirkó

  Bérleti díj: 500.000Ft. +3havi kaució

 • 2016Sep

  Ez a már tradicionálisnak számító Makk 7-es étterem is általunk találta meg új tulajdonosát!

  2016. September 2.

  Vendéglátós és kezdő vállalkozóknak kiváló vállalkozási lehetőség!

  Mintegy negyven éve sikeresen működő étterem, vendéglő igen forgalmas helyen eladó, törzsvendégek által is igen kedvelt!

  Budapest 12. kerületében, igen forgalmas helyen helyezkedik el az étterem, vendéglő. Az vendéglő két vendégteret és vendégtérnek alkalmas mintegy 50nm-s teraszt foglal magába. A helyiség 191nm-s, tartalmaz egy jelenleg tárolásra használt 50nm-pincét is.

  Ezen kívül a vendéglátó egységben kialakításra került egy előírásoknak megfelelően kialakított konyha, előkészítő helyiség, tálaló rész, raktár helyiségek, öltöző és bárpult.

  Elszívó berendezés kiépítve.

  A helyiség elsősorban eladó, de akár hosszú távra kiadó is.

  Ha bármely lehetőség felkeltette érdeklődését, a leírtak vagy fényképek alapján érdekesnek találja, akkor hívjon bizalommal a nap bármely szakában, akár hétvégén is! Köszönöm megtisztelő bizalmát, tisztelettel várom hívását.

 • 2016Sep

  2016. September 1.

  Kiváló BEFEKTETÉS! Hosszú távú bérlővel együtt eladó!!!

  Nagymező utcában frekventált elhelyezkedéssel belső két szintes teljes egészében bútorozott, gépesített kiszállításra is ideális étterem hosszú távra került kiadásra!

  A vendéglátó a két szinten 240nm-s, tartalmaz mindent, ami az azonnali nyitásra alkalmassá teszi.

  Fenntartási költsége kedvező,fűtése gáz cirkó,hűtésről jó minőségű klímák gondoskodnak.

  Ha Ön egy igazán életképes helyen keres magának befektetést akkor ezt ne hagyja ki, jöjjön el és nézze meg!

 • 2016Sep

  2016. September 1.

  Nagymező utcában frekventált elhelyezkedéssel belső két szintes teljes egészében bútorozott, gépesített kiszállításra is ideális étterem hosszú távra kiadó!

  A vendéglátó a két szinten 240nm-s, tartalmaz mindent, ami az azonnali nyitásra alkalmassá teszi.
  Bérbevétel esetén négy havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő!

  Fenntartási költsége kedvező,fűtése gáz cirkó,hűtésről jó minőségű klímák gondoskodnak.

  Ha Ön egy igazán életképes helyen keres magának vendéglátó egységet, akkor ezt ne hagyja ki, jöjjön el és nézze meg!

 • 2016Jun

  ÉSSSSS.... IGEN REKORD IDŐ ALATT (1HÉT) KIADTUK!!!!

  2016. June 4.

  KIADÓ meleg-konyhás engedéllyel rendelkező ÉTTEREM!

  ***Az ingatlan az Erzsébet térnél található, nagy turista forgalommal rendelkezik!***

  Az üzlet utcai bejáratos, nagy üveg portállal rendelkezik, alapterülete 140nm, ahol kialakításra került egy közel 25nm-es konyha, mosdók és a közel 60 fős vendégtér!
  Az étterem elott terasz bérlése lehetséges.

  Bérleti díj: 6.000 euro (2havi kaució szükséges)

  Ha a nyüzsgő belvárosi forgatagban szeretné megvalósítani álmai éttermet, kérem hívjon!

 • 2016Apr

  Hamarosan WOK-SUSHI- és THAI tésztás nyílik itt!!!

  2016. April 13.

  VII. forgalmas részén, az Erzsébet krt., New York palota közelében bérleti joga átadó egy 56 nm, utcai, nagy portálos vendéglátóegységnek!
  Az üzlet alkalmas, jelenleg melegkonyhai tevékenységen kívül, bármilyen vendéglátói, - kereskedelmi, - szolgáltatói tevékenységre, akár 0-24 órás nyitva tartással.

  Teljes berendezéssel, gépesítve átadó!

  Megközelítése kiváló, M2, 4/6 villamos, 74 trolibusz
  Ingatlan irodánk teljes körű szolgáltatásaival, bővebb ajánlatainkkal is állok rendelkezésére!

 • 2016Mar

  Kálvin téri gyors étkezde is újra nyitja kapuit!

  2016. March 16.

  Kálvin térnél, belső kétszintes, kiadóablakos, teraszos, 220 nm-es étterem kiadó

  Gyors étkezdének és klasszikus étteremnek is kiváló! Vendégtér a 60 nm-es galérián is helyet kapott. Tágas konyhája, előkészítő helyiségei vannak, ipari elszívó kiépítésre került. A személyzeti szociális blokkok, iroda a konyha feletti szinten került kialakításra. A helyiséghez egy 50 nm-es, tárolásra alkalmas pince is tartozik. Fűtés: saját gázkazánról, ezen kívül klímatechnika is adott. Kiépített kiadóablakának köszönhetően az utcára történő árusítás is megoldható. Terasza kb. 30 nm-es. A helyiség esztétikai felújítása szükséges. Bérleti díj: 1 M Ft+áfa/hó.

  Kifejezetten forgalmas rész, szálloda, irodaházak, metró közelében!

 • 2016Mar

  Sikeresen átadtuk!

  2016. March 9.

  Budapest VII. kerületben bérleti joga átadó egy 65 nm üzlethelyiségnek. Teljesen felszerelt, ám az elszívó rendszer részben kialakított, így azon javítani kell.
  2 eladó térből, 2 mosdóból (női-férfi), konyhából, raktárból áll.

  Fűtése: gáz cirkó
  Közös költség: 8.700 Ft/hó
  Rezsi: egyedi mérős, használattól függ (bérbevétel esetén a fogyasztó mérőórák a bérlőre lesz átíratva)
  Bérleti jog: 2.500.000 Ft
  Havi bérleti díj: 200.000 Ft/hó
  Bérbevétel esetén 2 havi kaució szükséges.
  Minimum bérlési idő 1 év.

  Megtekintés kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges.

  Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal.

 • 2015Oct

  Mamma Mia!!! ;) Ebből Bajusz bár lett! :D

  2015. October 3.

  Bérleti joga átadó egy jelenleg is működő Pizzéria bérleti joga!
  Meleg-konyhás engedéllyel rendelkezik az ingatlan.

  A bérleti jog összege a teljes berendezést, gépesítést tartalmazza!
  Az üzletben galéria került kialakításra.

  Klímával felszerelt.

  Bérleti díj: 250.000Ft.+rezsi
  Bérleti jog: 5.800.000Ft

 • 2015Jun

  DOHÁNY utcában a Gold House Ingatlan iroda által eladásra került!!!

  2015. June 8.

  A VII. kerület egyik legfrekventáltabb utcájában, étterem és szálloda szomszédságában tulajdonjoga eladó egy 357 nm-es + 100nm gyönyörűen felújított galériás ingatlannak. Az ingatlan földszinti, utcai bejáratos, nagy üvegportálos, kereskedelmi, szolgáltatói tevékenységre, de akár vendéglátásra, cukrászdának, kávézónak is egyaránt alkalmas.

 • 2014Dec

  Gasztronómiai és szórakoztató komplexum került átadásra, mely jelenleg Ithosii japán sushi-zóként működik!

  2014. December 15.

  Gasztronómiai és szórakoztató komplexum átadó az elegáns, és egyben klasszikus Párizsi hangulatú Eiffel téren.
  Egyetlen helyszín, mely egyszerre nyújt zenei- és kimagasló gasztronómiai élményt.

  A komplexum három fő helyiségből áll, ami az egész profilt is alkotja:
  1. Étterem: 480nm
  2. Bár: 440nm
  +1. Terasz: 300nm
  +konyhai előkészítő, raktár, iroda, külön női-férfi mellékhelyiségek.

  A Club és a Bár rendkívül megfelelő bulik lebonyolítására.
  Valamint az étteremmel együtt kiválóan alkalmas a 20-30 fős céges rendezvények lebonyolításától a közel 1000 fős partik, konferenciák, termékbemutatók megszervezéséig.
  A nyári időszakban a terasz is külön hasznosítható, ami akár plusz 300 fő befogadására alkalmas.

  A vendéglátó egység minden része a legmodernebb technikai eszközökkel került kialakításra, mind a világítás, mind a belső terek kialakítására vonatkozólag.

  A komplexum egyben, vagy részben is eladó, teljes berendezéssel együtt.

  Nyitvatartási időkorlát nincs!!!

  Bérleti díj: 9euró+3.5euró üzemeltetési költség.
  Bérleti jog: 21 éves határozott szerződés: 160.000.000Ft.