Bács-Kiskun megye, Bács-Kiskun megye

290 000 000Ft
vagy
878 787,88
eladó hotel 2000 m² medence

Referens

Sárkányné Antal Ildikó

Sárkányné Antal Ildikó
ingatlan referens

+36 30 650 0279

Részletek Hirdetés azonosítója: 5871

Budapest központjától autóval 50 percre jelenleg is sikeresen működő impozáns megjelenéssel kialakított szálloda tulajdonjoga ELADÓ!

A vendéglátó egység közel 3 hektár területen helyezkedik el, 2000 nm-n 13 igényes szobával. A szobák minden igényt kielégítő módon felszereltek, szobák mindegyike tartalmaz előszobát, fürdőszobát (kádas és zuhanyzós), szekrényt, szobaszéfet, TV ÉS Wifit.

A 13 szobából 4 db franciaágyas és 9 db kétágyas.

A komplexumban rendezvények bonyolítására és ideális étterem, csárda, konferenciaterem, sport- és wellness részleg, mini golf pálya, saját háromféle mélységű medence jacuzzival, mintegy 30 lakóautó elhelyezésére szolgáló camping.
Az akár külön álló rendezvények bonyolítására is ideális, összesen 100 fő egy időbeni befogadására alkalmas grill terasz szolgálja a kikapcsolódni vágyók kényelmét.

Az aktív pihenni vágyók közkedvelt helye lehet a megközelítőleg fél hektáros lovas pálya.

Különálló épületben 64 fő leültetésére kialakított boltíves borozó csak tovább fokozza az amúgy is igen sokrétű kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeket.

A komplexumban még a skanzeni idillt kedvelők is megtalálják a számításaikat, ehhez rendelkezésre áll a birtokon 3 tanyasi lakóépület is.

A lakóépületeket 2 db önálló 30 m-s kút látja el vízzel, ezen felül még egy 96 és egy 40 m-s kút garantálja a mindig valóban friss vízellátást.
A hotel részére külön transzformátor állomás került felszerelésre a telekhatáron, 3x160A áramerősséggel, folyamatos és biztonságos áramellátást és hatalmas tartalékot biztosítva.
Az épületek fűtése központi, gázzal és vegyes tüzeléssel is megoldható, a medencék fűtése és használati meleg víz biztosítására napkollektorok szolgálnak.

Olyan befektetni, vagy vállalkozni vágyók számára akik nagyobb szoba számmal gondoskodnak, azoknak nyújt lehetőséget egy a telken található 40x6 m, 2 szintes téglaépület a hotel szobaszámának növelésére.

Amennyiben Ön egy valóban minden igényt kielégítő módon kialakított és életképes beruházásba tenné a pénzét, akkor ne habozzon, jöjjön el és nézze meg az ajánlatom!

Telek mérete: 27000 m²
Terasz: 0 m²
Emeletek: földszint
Pince
Fűtés: gáz (cirko)
Kilátás: kertre néző
Parkolás: saját parkoló
Szobák burkolata: laminált parketta, szőnyegpadló, kő
Medence
Jakuzzi
Szauna
Infrakabin
Klíma
Riasztó

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok