I. ker Logodi utca, Budapest I. ker., Váralja

169 000 000Ft
vagy
428 292,66
eladó lakás 122 m² 4 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 12436

EGY GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁS, NAPFÉNYES , LUXUS SZÍNVONALON FELÚJÍTOTT, GÉPESÍTETT KONYHÁS, LAKÁS A CSENDES LOGODI UTCÁBAN! VÁRJA LEKELKES ÚJ ULAJDONOSÁT
MÉLYGARÁZS

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás klímával és gépesített konyhával felszerelt, nemrég teljeskörű luxus színvonalú felújításon esett át.
A 122nm-es (lézeres mérés álltal), frissen luxusra felújított összkomfortos lakás a liftes társasház 7. emeletén található. Nem tetőtéri, felette padlás található.
A lakás fekvésének és tájolásának köszönhetően világos, napsütötte, csendes. Nagy előnye az ingatlannak, hogy rengeteg ablaka van, melyek a keleti es a nyugati irányba is néznek, így mindig valahonnan árad a napsütés a lakásba.
Másik nagy előnye a lakásnak, hogy a 3 hálószoba a lakás 3 különböző sarkában található, így ezek a szobák messze vannak egymástól.
2 hálószoba és a nappali egy gyönyörű fás telekre néz a Logodi utcában, így nem egy szemben lévő házat kell nézni az ablakokból. A konyha, a 3. hálószoba és az erkély ablakai pedig a másik oldalra, a budai hegyekre néznek. Ez az oldal is rendkívűl csendes, madárcsicsergős, nem közvetlen az Attila út felé néznek az ablakok.
Alaprajzi elrendezése nagyon jó, könnyen áttekinthetőek, elérhetőek az egyes helyiségek.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 22.230 Ft, amely magában foglalja a lakás vízdíját, felújítási alapot, háztakarítást, szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a ház biztosítását is.
Villany, Gáz: Egyéni fogyasztás alapján fizetendő.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 7 szintes, liftes, téglaépítésű, jó állapotban lévő társasházban a lakás a 7. emeleten helyeszkedik el. A lift a 6. emeletig közlekedik, az utolsó emeletet gyalog kell meg tenni.
Közös képviselője agilis, kézben tartja a ház pénzügyeit, tervezettek a nagyobb korszerűsítések, felújítások. A lépcsőház szépen karbantartott. Az Attila út és a Logodi utca felé is van bejárat az épületbe. Az Attila úti homlokzatot nem rég lett felújítva.

PARKOLÁS:
A lakáshoz vásárolhatóak mélygarázs helyek is a szomszédos épületben. Egy garázs ára 15M Ft. Ezenfelül autókkal az utcán is lehetséges parkolni. Bejelentett lakcímmel mindössze néhány ezer forint évente.

Emeletek: 7. emelet
Lift
Komfort szint: duplakomfortos
Fűtés: gáz (cirko)
Kilátás: panorámás
Parkolás: megvásárolható

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok