Buda frekventált része, Budapest II. ker.

2 000 000Ft/hó
vagy
5 633,80€/hó
kiadó vendéglátó egység 400 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 6627

Egyedülálló ingatlanbérleti lehetőség!

Budán diplomáciai környezetben méltán kedvelt tradicionális múltra visszatekintő sarok telki étterem hosszú távú üzemeltetési joga eladó! A vendéglátó egység egy szintes, 400nm mintegy 250 fő egyidőben leültetésére lehetőséget biztosítva, amelyhez egy megközelítőleg ugyanekkora saját kerthelyiség, terasz is tartozik.

Az étterem a klasszikus magyar konyhát ötvözi a mai modern technikai megoldásokkal, úgy hogy abban a legkülönfélébb igények is teljesüljenek!

Az étterem lelkének, a konyhának a kialakítása minden tekintetben megfelel a szükséges hatósági előírásoknak! Vendéglátó tere több légkondicionált helyiségből áll, melyek esetenként összenyithatóak, így a 2 fős meghitt családi beszélgetésektől az üzleti megbeszéléseken át a 150-200 fős rendezvények, fogadásokig kiváló helyszínként szolgálhatnak vendégek megelégedésére. Több különálló rendezvény együttes lebonyolítására is kifejezetten alkalmas a mintegy 160 fős külön termének, több kisebb helyiségének és két külön terasz helyiségének köszönhetően.

Hosszú távon, 5+5 évre tervezhető bérleti lehetőséggel, a jelenlegi üzletpolitikát követve belátható megtérülési idővel rendelkező üzleti lehetőség kiemelten frekventált környezetben. Ennek az üzemeltetési lehetőségnek a díja 35 millió forint, a továbbiakban a tulajdonos felé fizetendő bérleti díj 2 millió forint havi szinten!

Rendkívül jó közlekedés, fejlett infrastruktúra és stratégiai elhelyezkedés jellemzi, minden tényező adott, amely egy sikeres, nyereséges vállalkozás üzemeltetéséhez szükséges, ide mindössze már csak az Ön szakértelme hiányzik!

Telek mérete: 869 m²
Meleg-konyhás
Terasz: 0 m²
Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 99
Pince
Fűtés: gáz (cirko)
Bérleti jog: 35 000 000 Ft

Bérleti jog ára:

35 000 000Ft

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok