2. Völgy utca, Budapest II. ker., Lipótmező

389 000 000Ft
vagy
1 095 774,65
eladó lakás 203 m² 3 szobás

Referens

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 10881

2. Lipótmezőn felújított lakás eladó!

Az egykori Széchenyi kastély vadászházából került kialakításra madárcsicsergős részén,
A kertkapcsolatos alsó szinten, két autó számára fűtött garázs van, melyből közvetlen bejárás biztosított a lakásba. Innen lépcső vezet a lakás következő szintjére, mely 58 nm, ahol nyitott konyha, étkező, nappali kandalló biztosítja a nappalok és esték luxus körülmények közötti eltöltését.
A nappaliból 2 teraszra lehet kimenni, ahonnan panorámás kilátás nyílik.

A felső szinten 2 db kényelmes hálószoba külön-külön fürdőszobával található. A fő hálóból, és a hozzá tartozó fürdőből, csodálatos panoráma tárul elénk a budai hegyekre. Innen tudunk kimenni a fenti 20nm-es teraszra, ahol a fák lombjai közt érezzük magunkat, és élvezni lehet a panorámát. A hálókat egy tágas nyitott gardrób köti össze.
A házban padló és mennyezet hűtés/fűtés lett kialakítva, helyiségenkénti állítható hőmérséklettel. GEO árammal, Wolf hőszivattyú, és légtechnika került beépítésre, ami folyamatos friss levegőt biztosít az egész lakás területén.

A garázsban elektromos autó töltő alakítható ki. A lakás riasztórendszerrel ellátott. Az alumíniumból készült, távirányítós redőnyök óvják a 3 rétegű nyílászárókat. A fotókon a jelen állapot látható. A beépített gépek és bútorok a vételár részét képezik. A lakáshoz, egy kb. 500nm saját külön használatú kert is tartozik.

Telek mérete: 500 m²
Épület emeleteinek száma: 3
Komfort szint: luxus
Fűtés: fan-coil
Kilátás: panorámás
Parkolás: saját parkoló
Klíma

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok