II. ker. Káplár utca, Budapest II. ker., Országút

350 000HUF/hó
vagy
855EUR/hó
kiadó iroda 90 m² 2 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 11968

A Széll Kámán tér közlében Hosszútávra kiadó 2 szintes, 90 m2-es bútorozott iroda felújított állapotban. Teljes festés és nagytakarítás elvégezve. Azonnal bérelhető állapotú. Gépesített, lásd a fényképeken. (mosogatógép, mikró, hűtőszekrény-fagyasztóval, klímák) 10-15 személy számára kényelmes munkavégzés biztosított.

Egy nagyobb és egy kisebb tárgyaló szoba is van az emeleten. Alsó és felső szinten is található mellékhelység. Az iroda aktív riasztórendszerrel felszerelt. További kérdésekkel kapcsolatban keressen bizalommal!

Near Széll Kámán tér, a 2-story, 90 m2 furnished office for long-term rent in a renovated condition. Complete painting and major cleaning done. Available for immediate rental. Mechanized, see photos. (dishwasher, microwave, fridge-freezer, air conditioning) Comfortable work for 10-15 people.

There is also a larger and smaller meeting room upstairs. There is a toilet on both the lower and upper levels. The office is equipped with an active alarm system. Feel free to contact us for more questions!

Emeletek: 1. emelet
Komfort szint: összkomfortos
Kilátás: udvari

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok