II. kerület forgalmasabb részén, Budapest II. ker., Országút

335 000Ft/hó
vagy
1 080,65€/hó
kiadó vendéglátó egység 90 m²

Referens

Nyírő Krisztina

Nyírő Krisztina
ingatlan referens

+36 30 389 1930

Részletek Hirdetés azonosítója: 5989

Körúti tető fölé kivezetett elszívással rendelkező reggeliző, levesező, kávézó üzemeltetési joga átadó profilmegtartással!

A magántulajdonú helyiség 90nm-s földszint és emelet megoszlással. Az újszerű, igényesen, minőségi anyagok felhasználásával kialakított vendéglátó egységben minden megtalálható, ami egy a kategóriájában sikeresen működő vendéglátó egység üzemeltetéséhez szükséges.

A vendéglátó egység bérleti jogának átadási díja 15 millió forint, amely tartalmazza a kialakítást, berendezést, gépparkot és valamennyi a működtetéshez szükséges háttérinformációt. A továbbiakban a tulajdonos felé fizetendő bérleti díj 335 ezer forint + Áfa havi szinten, amely tartalmazza a helyiség közös költségének és biztosításának díját is!

A helyiségben jelenleg fűtés nincs, ami a funkciójának köszönhetően nem is hiányzik az üzletből, de amennyiben szükséges, a légtér további melegítése légkondicionálóval tökéletesen megoldható.

Rendkívül jó közlekedés és fejlett infrastruktúra, a vendéglátó egység környezetében villamosmegálló, valamint több szolgáltató egység is található, amelyek a jelenlegi is stabil növekedést csak fokozni tudják.

Amennyiben Ön egy életképes környezetben keres már bizonyított vállalkozást, és nem is bízná a véletlenre, akkor jöjjön és nézze meg az ajánlatomat! A helyiség megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges a személyzet bevonása nélkül!

Szintek: földszint Bérleti jog: 15 000 000 Ft

Bérleti jog ára:

15 000 000Ft

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok