Pázsit utca, Budapest II. ker., Pasarét

750 000Ft/hó
vagy
2 112,68€/hó
kiadó lakás 102 m² 3 szobás

Referens

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 12038

Pasaréten, csöndes, zöld utcában, teljes körűen felújított társasházban kínálok hosszútávú kiadásra 102nm-es, három és fél szobás, bútorozott lakást kiváló állapotban. A II. emeleti, budai hegyekre nyíló gyönyörű kilátással, két erkéllyel rendelkező lakáshoz autóbeálló és elkülönített alagsori tároló tartozik. Az elmúlt három évben teljes felújítást eszközöltünk rajta, a fürdőszoba, mosdó, konyha, külső nyílászárók mind megújultak. A bútorok alig használtak, októberben vásároltuk őket - a jelenlegi bérlők rövid tartózkodást követően külföldi munkavállalás miatt költöznek ki február végével. A lakás március 1-től költözhető - egyéni igény alapján korábban is.

A csendes, kívül belül modernizált társasházban 6 másik lakás és egy iroda van, a kertben kialakított tűzrakóhely és leülő rész közös használatú. Tavaly a teljes épület külső szigetelésére is sor került, így a beköltözők alacsony rezsiköltséggel számolhatnak - mind a fűtési, mind a hűtési szezonban.

A közelben számos bevásárlási lehetőség (Aldi, Spar, CBA, Budagyöngye) mellett iskolák, óvodák, bölcsődék, túraútvonalak, sportolási és pihenési lehetőségek sora várja a bérlőket. Tömegközlekedéssel vagy autóval könnyen elérhető a belváros (5-ös busz, 59-es, 61-es villamos, stb.)

A bérleti díj: 750 000 Ft/hó vagy 2000 EUR/hó
A közös költség+rezsiátalány: 87 521 ft/hó
A kaució: kéthavi bérleti díj

Erkély: 6 m²
Emeletek: 2. emelet
Épület emeleteinek száma: 3
Komfort szint: luxus
Fűtés: gázkazán
Kilátás: panorámás
Parkolás: telken parkoló
Klíma

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok