Új építésű Villában eladó lakások!, Budapest II. ker., Rózsadomb

359 625 000Ft
vagy
1 160 080,65
kedvelt eladó lakás 265 m²

Referens

Konkoly Szilvia

Konkoly Szilvia
ingatlan referens

+36 30 868 6836

Részletek Hirdetés azonosítója: 7651

ELADÓ exkluzív, luxus kategóriás, 265 nm-es penthouse lakás Budapest talán máig legnívósabb körzetében, a II. kerületi Rózsadombon, új építésű villában!
A tetőtéri lakás hálójából a budai Vár, míg fürdőjéből a Parlament épületét csodálhatjuk a panorámában.

Az ingatlan 4 lakásos házban található, melyben a lépcsőházból nyílnak a földszinti és az emeleti lakások bejáratai, valamint a lift, mellyel feljuthatunk minden lakószintre, illetve le a pinceszintre.
Minden szinten egy-egy lakást alakítottak ki. A lakások jellemzően nappali + 3 hálószoba vagy nappali + 4 hálószoba kialakításúak. Minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély.
A lakások alaprajzi elrendezése: az előtérből háztartási helyiség/egy vendég wc, a nappali+étkező helyisége, a 3-4 szobát leválasztó előtér nyílik. A szobák DK-i tájolásúak, a nappali és az étkező DNY-ra nyílik, mellyel egy burkolt terasz teremti meg a közvetlen kapcsolatot a természettel. Saját gardróbból nyílik a szülői háló, amelyhez saját fürdőszoba is tartozik, vagy közös gardrób van, ahol több hálószoba tartozik a lakáshoz.

Lakás nm ára: 1,75 M Ft./nm
Várható átadás: 2019 tavasza

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, jöjjön el, és személyesen is győződjön meg a lakások páratlan szépségéről!

Erkély: 51 m²
Emeletek: 3. emelet
Épület emeleteinek száma: 3
Lift
Tetőtéri lakás
Tetőtér: beépített
Komfort szint: luxus
Fűtés: egyéb
Kilátás: panorámás
Parkolás: teremparkoló
Jakuzzi

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok