II/A Bölény Utca, Budapest II. ker., Széphalom - II/A

79 900 000HUF
vagy
192 558EUR
eladó lakás 87 m² 3 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 11688

A II/A kerületében, Budaligeten a francia iskola közelében, egy erkélyes 3 szobás világos lakás várja lelkes új tulajdonosát

A ház téglából épült 2003-ban. A lakóközösség pénzügyi helyzete rendezett, a lépcsőház rendben tartott, a külső homlokzat jó állapotú.
A lakás az első emeleten zárt folyosóról nyílik.
A lakásba belépve egy ügyes megoldással kivitelezett előszobába érkezünk, melyből rögtön balra található egy toalett, kézmosóval. Burkolatuk jó minőségű járólap. Tovább haladva jutunk el az impozáns méretű, napfényes nappali – étkezőbe, amelyek burkolatváltással jól elkülönülnek. A nappali laminált padló az étkező járólap burkolatú.
Innen balra jutunk a jól szeparált, ablakos, minőségi bútorokkal berendezett konyhába, melyhez még egy kamra is tartozik. Burkolataik járólap.
A nappaliból nyílik kettő külön bejáratú hálószoba melyből az egyik erkélyes, valamint itt egy gardrób is kialakításra került. Mindkét szoba világos, burkolatuk laminált padló. A hálószobáknál található a kádas, ízlésesen berendezett fürdőszoba, valamint egy tároló.

Az ingatlant új (2020) gázcirkó fűti, a vezetékek a radiátorokhoz a padlóban futnak.

A lakáshoz tartozik egy teremgarázs beálló hely, ami külön megvásárolható, valamint egy 5,65nm-s pince helyiség.

Összességében egy jó elosztású, igényes, folyamatosan karbantartott meleg otthon várja új tulajdonosát.

In the II / A district, in Budaliget, near the French school, a 3-room bright apartment with a balcony awaits its enthusiastic new owner

The house was built of brick in 2003. The financial situation of the residential community is in order, the staircase is in order, the external facade is in good condition.
The apartment opens from a closed corridor on the first floor.
Entering the apartment, we arrive in a hall made with a neat solution, from which there is a toilet with a hand basin. Their covering is of good quality tile. Going further, we reach the imposingly sized, sunny living-dining room, which is well separated by changing the coverings. The living room has laminate flooring and the dining room is tiled.
From here to the left we get to the well-separated kitchen with windows, furnished with quality furniture, which even has a pantry. Their coverings are tiles.
The living room opens to two bedrooms with separate entrances, one of which has a balcony, as well as a wardrobe. Both rooms are bright and have laminate floors. The bedrooms have a tastefully decorated bathroom with a bathtub and a storage room.

The property is heated by a new (2020) gas circulator, the wires to the radiators run in the floor.

The apartment has a garage space, which can be purchased separately, and a 5.65sqm basement room.

Overall, a well-distributed, sophisticated, constantly maintained warm home awaits its new owner.

Erkély: 4 m²
Komfort szint: összkomfortos
Fűtés: gáz (cirko)
Kilátás: kertre néző

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok