1023 Bécsi út, Budapest II. ker., Újlak

143 000 000Ft
vagy
402 816,90
eladó lakás 105 m² 5 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 12375

Különleges lehetőség! Eladó egy modern, 105nm-es, 5-szobás saroklakás a Rózsadomb lábánál, a Zsigmond Udvar társasházban, sokféle hasznosítási opcióval.

A 2000-ben átadott, 2. emeleti tágas, napfényes lakás új nyílászárókat és belsőépítészeti kialakítást kapott. Ablakai a hegyek felé, a Bécsi út óvárosi (forgalom-csillapított) szakaszára, illetve a Cserfa utca irányába tájoltak. A modern szerkezetnek köszönhetően az összes válaszfal igény szerint mozgatható, akár 5 szoba + nappali/konyha is kialakítható vagy hatalmas egybefüggő terek hozhatóak létre. A nettó alapterület a jelenlegi kiosztással 97nm (válaszfalak nélkül 100nm) + 14nm erkély. Ezen felül, a bejárati ajtó előtti leválasztott kültéri rész barátságos előkertté varázsolható.

A lakás rendkívül sokoldalúan hasznosítható - rövid/hosszútávra kiadható, irodának és rendelőnek is kiválóan alkalmas. Jelenlegi kedves bérlőm egy tervezőiroda központjának használja és szívesen maradna. Korábbi bérlők is szívesen töltöttek itt éveket, majd mindketten a házban vásároltak maguknak lakást.

A dupla-liftes, beléptető-rendszeres épület a kiváló menedzsmentnek köszönhetően folyamatosan fejlődik és alacsony költségekkel, átláthatóan üzemel. A fűtést egy új házközponti kondenzációs kazánrendszer szolgáltatja, míg a lakások klimatizálása egyedileg megoldott. A jó tájolásnak és a szigetelt falaknak köszönhetően egész évben kellemes a hőmérséklet és barátságos a rezsi. A különleges tervezésű épület sajátossága a tágas belső udvar, mely az itt feltárt római kori romokat veszi körül. A négyszintes mélygarázs legfelső szintjén egy garázsbeálló is tartozik a lakáshoz, melynek ára 7MFt.

A Szemlőhegy környéke méltán az egyik legkedveltebb lokáció Budapesten - minden csupa zöld, mégis pezsgő és központi. Számtalan kiváló étterem, üzlet, iskola, fürdő/uszoda, sportpálya szolgálja az itt lakókat. A közlekedés is kitűnő: fonódó villamos (Zsigmond tér), szentendrei HÉV (Kolosy tér), számos buszjárat és Bubi, mind pár perc séta távolságra. Ritka lehetőség egy ilyen modern lakás a környéken, különösen az új építésű projekteknél ennyivel kedvezőbb áron.

Emeletek: 2. emelet
Épület emeleteinek száma: 5
Lift
Komfort szint: duplakomfortos
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Parkolás: megvásárolható

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok