Frankel Leó útnál, Budapest II. ker., Újlak

1 100 000HUF/hó
vagy
2 891EUR/hó
kiadó vendéglátó egység 245 m²

Referens

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 13381

**Budapest, II. kerület – Kiemelkedő Üzlethelyiség Kiadó a Frankel Leó útnál!**

Budapest szívében, a II. kerület dinamikusan fejlődő területén kínálunk kiadásra egy kivételes lehetőséget!
A nagy méretű üzlethelyiség, mely a Frankel Leó út közelében található, 245 négyzetméteres területet kínál Az ingatlan hatalmas üvegportálokkal rendelkezik, amelyek nemcsak a tér világos és barátságos megjelenését biztosítják, de egyúttal lehetőséget teremtenek az üzlet látványos bemutatására.

Az ingatlan 2 bejárattal rendelkezik, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak mind ügyfeleknek, mind alkalmazottaknak. A tér jól alakítható, és 2 nagyobb, valamint 2 kisebb egylégterű térrel rendelkezik, amelyek rugalmasan igazodnak az Ön vállalkozásának igényeihez. Az előzőkben utazási irodaként működött, azonban kifejezetten alkalmas kereskedelmi tevékenységre, élelmiszer üzletnek, kávézónak, nagyobb cégek cégközpontjának, bemutatótermének vagy akár fitnessteremnek is.

A helyiség szociális helyiségekkel van ellátva, és a rezsi fogyasztás szerint fizetendő, így könnyedén tervezheti költségeit. A fűtést távfűtés biztosítja, és a közös költség továbbá nem terheli, ami további előnyt jelent az Ön számára.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
Az ingatlan bérleti díja mindössze 12 euró/négyzetméter, és a kiemelkedő elhelyezkedésének köszönhetően a befektetés gyors megtérülésére számíthat.

Ha vállalkozását egy modern, tágas, és jól megközelíthető üzlethelyiségben szeretné elindítani vagy továbbfejleszteni, ne habozzon!
Hívjon még ma, hogy egyeztethessünk időpontot az ingatlan megtekintésére!

Az üzlethelyiség azonnal bérelhető.

Emeletek: földszint

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok