Rózsakert, Budapest II. ker., Vérhalom

83 900 000Ft
vagy
236 338,03
eladó üzlethelyiség 65 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 11205

15 éve bejáratott, stabilan működő, budai prémium bevásárlóközpontban lévő igényes Apple üzlet (teljeskörű szervízzel), üzlet kiskereskedelmi KFT. bérleti jogával (fixen megkötött szerződéssel), teljes prémium vevőkörével, alkalmazottakkal , árukészletével ELADÓ! Éves 120.000.000 Ft-os nettó árbevétel!

FONTOS! Ha a vevő úgy szeretné a Kft nem képezi az adás-vétel részét, a vevő hozhatja a saját Kft-jét, Bt-jét és ennek nevére kerül átírásra a bérleti szerződés és az alkalmazottak munkaszerződése. Így vevői oldalról nincs esetleges rejtett kockázat az adás-vételben.

Az üzlet 65 négyzetméteres, a bevásárlóközpont fő legforgalmasabb helyén helyezkedik el.

Igény esetén az üzlet bérleti jogát tulajdonló 2009-es alapítású KFT kerül értékesítésre és így az új tulajdonosra a bérleti szerződés/jog ,a Kft teljes árukészlete, az alkalmazottak, valamint már másnaptól neki termeli a profitot a cég!
A Kft könyvelése beszámolói rendben vannak, teljesen leellenőrizhető, átvilágítható.

A bevásárlóközpont könnyű megközelíthetőséggel és parkolási lehetőséggel rendelkezik!

Fontos! A bevásárlóközpont vállalta azt, hogy más GSM, mobiltelefon, szervíz üzleti szegmensben tevékenykedő vállalkozásnak nem ad ki több bérleti jogot!
Tehát ezzel védve van mindkét üzlet, ebben a bevásárlóközpontban monopol helyzetben van az üzlet, így nem kell versenytársakkal árversenyezni.

Az üzlet teljesen önműködő. Minimális odafigyelés szükséges.Alkalmazottak megbízhatók és így a boltműködés és a profit 100%-a biztosítva van.

Prémium budai ügyfélkörrel rendelkező üzlet, melyeknél az új Apple mobiltelefonok, Apple tabletek, Apple asztali számítógépek, Apple okozórák, Apple laptopok, mobiltelefontartozékok (tokok, töltők, képernyővédő fóliák, stb) termékek és szerviz szolgáltatások magas árréssel értékesíthetők!

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok