III. kerület, Nagyszombat utca, Budapest III. ker., Újlak

59 900 000HUF
vagy
154 433EUR
eladó üzlethelyiség 166 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13599

Eladó egy kiváló lehetőséget kínáló ingatlan Óbudán, az Amfiteátrum mellett, egy forgalmas és könnyen megközelíthető helyen. A 166 m2-es, többcélúan felhasználható félszuterén üzlethelyiség ideális választás lehet üzletnek, raktárnak, irodának vagy vendéglátóipari egységnek.

Az ingatlan összközműves és ipari árammal ellátott, és a Pacsirtamező utcára nyílik. Kiváló lehetőség a vállalkozások számára, akik ki szeretnék használni az ingatlan sokoldalú felhasználási lehetőségeit, és kiemelt figyelmet fordítanak az elhelyezkedés fontosságára.

Ha további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, lépjen kapcsolatba velünk!

A property offering excellent opportunities is for sale in Óbuda, next to the Amphitheater, in a busy and easily accessible location. The 166 m2 multi-purpose semi-basement business premises can be an ideal choice for a shop, warehouse, office or catering unit.

The property is equipped with all utilities and industrial electricity and opens onto Pacsirtamező Street. It is an excellent opportunity for businesses that want to take advantage of the property's versatile uses and pay particular attention to the importance of location.

If you need more information or would like to view the property, please contact us!

Emeletek: szuterén

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok