Koppány utca, Budapest IX. ker.

66 900 000Ft
vagy
188 450,70
eladó lakás 70 m² 2 szobás

Referens

Demeter Mónika

Demeter Mónika
ingatlan referens

+36 70 310 8043

Részletek Hirdetés azonosítója: 12140

2016-2017-ben teljeskörűen felújított, belsőépítésszel együtt kialakított 70 nm + 12 nm galériás lakás eladó ötlakásos társasházban.

Az előszobából egyből az egy térben lévő étkező-konyha-nappali részre érkezünk, ami igazi többfunkciós közösségi térként funkcionál akár nagyobb vendégsereg esetén is. Innen nyílik a fürdőszoba illetve a háló. A nappali felett található a galéria, ahol egy vendégszoba és egy dolgozó került kialakításra. Itt még egy beépített szekrény helyének kialakítása megtörtént, de ennek beépítése már az új tulajdonos ízlésére van bízva amennyiben a galériát szobaként szeretnék használni.

A lakás dísze az a 4 darab I gerenda, ami a teljes lakáson keresztül fut a főfalak között. Ezt a korábbi eldobozolás helyett inkább fókuszponttá emeltük.

Jelenleg egy darab luxus méretű hálószoba került kialakításra (27 nm), de ez akár kétfelé osztható vagy galériázható (a belmagasság több, mint 4 méter). A hálóban került kialakításra egy faltól falig gardrób, ami 5 méter széles és 3,5 m magas, így tényleg mindent elrejthetünk benne.

A fürdőszobába egy hatalmas kétszemélyes kád került ( 200 x 90 cm méretű), innen kilátás nyílik a távolban a budai hegyekre is.

A meleget és a meleg vizet gáz kondenzációs kazán adja, a fürdőszobában és a konyhában padlófűtés növeli a kényelmet a téli hónapokban. A nyílászárók felújított fa ablakok, thermo üvegezéssel. A bejárati ajtót egy különleges, ollós rács védi, illetve biztonsági rögzítős kamera is figyel.

A társasházhoz tartozó telek több, mint 1200 nm, ebből a saját használatú, parkosított kertrész kiépített sütögetővel kb. 120 nm-es, tetszés szerint akár elkeríthető.

A lakáshoz tartozik továbbá egy saját könnyűszerkezetes garázs (acél váz + Lindab burkolat), ahol elektromos autó töltésére is alkalmas csatlakozást alakítottunk ki a saját villanyóráról. Ezen kívül egy kb. 12 nm-es saját pincei tároló is a lakáshoz tartozik.

Közös költség 23.200 Ft. A társasház rendelkezik megtakarítással, a lépcsőház és a tető felújítása 2016-ban megtörtént. Igény esetén a társasháztól megvásárolható a lakás felett elhelyezkedő padlástér is, így akár további területekkel bővíthető az ingatlan.

51-es villamos megállója 50 méterre, amivel a körút 8-10 perc alatt elérhető. 1-es, 2-es, 24-es villamos 5-7 perc séta távolságra. 23-as busszal a Boráros tér 5 perc.

Ha a tágas tereket, napfényt, indusztriális hangulatot és a gyönyörű naplementéket kedveli, fontos a jó közlekedés, és az, hogy ne a szomszéd házfalát lássa az ablakból, ez a lakás az ideális választás.

Emeletek: 1. emelet
Épület emeleteinek száma: 2
Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok