Honvéd utca, Budapest V. ker., Lipótváros

85 900 000Ft
vagy
260 303,03
eladó lakás 61 m² 2 szobás

Referens

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 8871

Eladó lakás a Honvéd utcában!!!

A lakás az 5. kerületben, a Parlament szomszédságában, attól egy sarokra található, a Honvéd térnél. Panorámás teraszáról a térre lehet látni, valamint a Bazilika és a Gellért-hegy teteje is látható. Azonnal költözhető, tehermentes.

A ház műemléki védettséggel rendelkezik, Györgyi Dénes tervezte a 20-as években. A lakóközösség kiváló, a ház rendezett, zárt lépcsőházas ( A és B lépcsőházrésszel).
A lakás rendkívül biztonságos, mivel a ház belső, zárt lépcsőházból is két zárható ajtón keresztül lehet a lakásajtóhoz jutni.

A bejárati ajtón bejutva egy előszobába érünk, melyből három ajtó nyílik. Jobbra egy hálószoba található, melynek ablaka a ház belső udvarára néz. A bejárati ajtóval szemben a fürdőszoba található, nagy sarokkáddal, wc-vel. A harmadik, bejárati ajtótól balra nyíló ajtó az amerikai konyhás nappaliba nyílik, ahonnan a teraszra lehet kijutni. Az amerikai konyha mosógéppel, mosogatógéppel, elektromos tűzhellyel, szagelszívóval felszerelt.

A lakáshoz tartozik egy kizárólagos használatú tárolóhelyiség is (8 m2-es). Ezen kívül a lakás bejárati ajtaja előtt egy, a szomszéddal közösen használt helyiség is alkalmas tárolásra (pl. bicikli, babakocsi tárolására). Kis ráfordítással egy két hálószobás lakássá alakítható, a korábbi állapot szerint.

A lakás fűtése házközponti. Közös költsége 25.400,-Ft mely a fűtést + a korlátlan vízfogyasztást +a takarítást +a szemétszállítást is tartalmazza. 3 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, mely a nyílászárók cseréjét is magában foglalta.

A lakás eladási ára: 85,9M Ft.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Erkély: 16 m²
Emeletek: 6. emelet
Épület emeleteinek száma: 6
Lift
Komfort szint: összkomfortos
Fűtés: házközponti fűtés
Kilátás: panorámás
Parkolás: utcán

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok