Váci utca, Budapest V. ker.

2 400 000Ft/hó
vagy
7 741,94€/hó
kiadó vendéglátó egység 598 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 7126

Budapest méltán kedvelt kiemelt turisztikai helyszínén, az V. kerület Váci utcában sokrétűen hasznosítható nagy alapterületű üzlethelyiség kiadó!

Az ingatlan földszinti, utcai bejáratos nagy üvegportállal rendelkezik. Az helyiség összterülete 598m² földszint (255m²), galéria (130m²) és pince (213m²) szinti megoszlással.

A helyiség korábbiakban vendéglátó egység funkcióját látta el, ezért arra már csak elhelyezkedését tekintve is kifejezetten alkalmas!

Az ingatlan nagyon jó állapotú, a belvárosi hasonló tulajdonságokkal bíró egységekhez képest. Kedvező fenntartási költség, közös költsége is 72ezer forint havi szinten, ami egy ilyen volumenű egység esetében nem egy rossz.

Igazán hosszú távon tervezhető bérlési lehetőség, ami meghaladhatja akár a 10 évet is! Az egység kiinduló bérleti díja 7500€ + Áfa/hónap, ezért a forintban feltüntetett összeg az árfolyam függvényében módosulhat. A további időszakra vonatkozó bérleti díj a bérleti feltételek függvényében megbeszélés tárgyát képezi!

Bérbevétel esetén három havi kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő.

Amennyiben Ön is egy igazán exkluzívan kivitelezhető nagy alapterületű helyet keres egy nem elhanyagolható, valóban életképes helyen, akkor ajánlatomat semmiképpen nem volna érdemes elszalasztania!

Emeletek: földszint
Pince
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok