Belső Terézváros, Budapest VI. ker.

300 000Ft/hó
vagy
845,07€/hó
kiadó vendéglátó egység 65 m²

Referens

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 6745

A VI. kerületben igényesen, színvonalasan kialakított melegkonyhás hamburgerező hosszú távon tervezhető bérléssel átadó!

A helyiség 41nm földszint és 25nm galériás. Az utcai bejáratos, üvegportálos földszinti részen részen került kialakításra a vendégtér, a teljes egészében felszerelt és gépesített, az előírásoknak legmesszebbmenőkig megfelelően kivitelezett konyha, a galérián pedig raktár, iroda- és személyzeti rész kapott helyet.

A vendéglátó egység szellőzése, levegő ki és befújása szabályoknak megfelelően a tetőgerinc fölé vezetve valósult meg.

Hosszú távon, 5+5 évre tervezhető bérleti időtartam. A helyiség alkohol árusítási engedéllyel rendelkezik, nyitva tartása éjjel egyig lehetséges.

A bérleti jog átadásának díja 20 millió forint, amely tartalmazza a kialakítást, teljes berendezést, kompletten kialakított konyhát és valamennyi a működtetéshez szükséges háttér információt. A továbbiakban a tulajdonos felé fizetendő havi bérleti díj bruttó 300 ezer forint.

Amennyiben Ön is egy életképes, már bizonyított üzleti lehetőségbe fektetné pénzét, megkímélve magát a kialakítás és bevezetés körülményességeitől, akkor ajánlatomat semmiképpen nem volna ésszerű döntés kihagynia!

Meleg-konyhás
Emeletek: földszint
Kilátás: utcai
Bérleti jog: 20 000 000 Ft

Bérleti jog ára:

20 000 000Ft

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok