Körúton belül, Budapest VI. ker.

390 000Ft/hó
vagy
1 181,82€/hó
kiadó üzlethelyiség 140 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 6651

Hosszú távra kiadó a VI. kerületben, külföldiek látogatta régióban, közel a Nagymező és a Bajcsy-Zsilinszky úthoz is egy összesen 140nm-s területű két utcai bejáratos és gazdasági bejáratos üzlethelyiség.

A földszinti 52nm-s rész 4m, a 88nm-s pinceszint 2,5m belmagasságú. Az üzlethelyiség igényesen került kialakításra. kerül kiadásra. A pince szinten WC kézmosóval kialakításra került. Az üzlethelyiség számos funkcióra alkalmas, csendes szolgáltató, vagy kereskedelmi célra, de akár vendéglátó tevékenységre is. Jelenlegi nyitvatartási lehetőség 22 óráig engedélyezett, ennek hosszabbításának kijárása a leendő bérlő feladata. A terek szellőzése a tető fölé kivezetett rendszerrel megoldott.

Bérbevétel esetén kettő havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő. A havi bérleti díj 390 ezer + Áfa, közös költsége 33 ezer forint havi szinten, fűtése gáz cirkóval megoldott.

Ha Ön valóban egy igényes üzletet keres vállalkozása számára, akkor jöjjön el és nézze meg személyesen, csalódni biztosan nem fog!

Emeletek: földszint
Fűtés: gáz (cirko)
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok