Pesti Broadway, Budapest VI. ker.

65 000 000Ft
vagy
209 677,42
eladó vendéglátó egység 200 m²

Referens

Sárkányné Antal Ildikó

Sárkányné Antal Ildikó
ingatlan referens

+36 30 650 0279

Részletek Hirdetés azonosítója: 3841, Hirdetés régi kódja: 0762/2014

A turisták által méltán közkedvelt pesti Broadway-n tulajdonjoga eladó üzemeltető, engedélyekkel rendelkező céggel együtt egy több éve üzemelő 150 fő befogadóképességű bár, klubnak. A vendéglátó egység 200nm-s, amelyből a földszinti rész 50nm 10nm galériával, valamint 140nm szuterén szint, amelyből egy 30nm-s pincei raktárrész a mindenkori tulajdonos kizárólagos bérleti joga a társasháztól. A nyitva tartás 10-02-ig engedélyezett.

A helyiség külön földszinti és külön szuterén szinti bejárattal is rendelkezik, ezért alkalmas akár két családi rendezvény, baráti összejövetel egy időbeni lebonyolítására is. Nyereséges, megtérülés 10 év. Teljes berendezés, audiovizuális eszközök, vendéglátóipari felszerelések, internetes web és facebook oldal. Hűtő-fűtő légtechnika és légbeszívó- elszívó rendszer, központi cirkó fűtés, amely a meleg vizet is biztosítja.

Személyzeti-, raktár- és tárolóhelyiségek. A vendéglátó egység meleg konyhával nem rendelkezik. A földszinti vendéglátó egységrész bérbe van adva, igény esetén a szuterén részt a jelenlegi tulajdonos is egy megállapodott időtartamra visszabérelné. Amennyiben Ön egy olyan ingatlant vásárolna, amely 10 év környékén megtérül, akkor jöjjön el és nézze meg az ajánlatomat.

Szintek: földszint Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok