Bajcsy-Zsilinszky út, Budapest VI. ker., Terézváros (Nagykörúton belül)

31 000 000HUF
vagy
80 332EUR
eladó vendéglátó egység 51 m²

Referens

Kenyó Viktória

Kenyó Viktória
ingatlan referens

+36 30 868 6837

Részletek Hirdetés azonosítója: 7488

Bajcsy-Zsilinszky úton, az Arany János utcai metrónál, udvari fekvésű, 51 nm-es meleg konyhás ételbár-reggeliző/üzlethelyiség eladó

A helyiség más célra is kiváló, háttérkonyhának, lakásnak, üzlethelyiségnek, tetoválószalonnak, szépségszalonnak, irodának is átalakítható!

A 40 évig étkezdeként működött helyiség a ház udvaráról nyílik, 20+10 férőhelyes, belső terasz lehetőséggel. A kapu napközben nyitva van, igény esetén 2 utcai világító reklámtábla is bérelhető a háztól! Bejáratott, forgalmas hely a banknegyednél, reggeliztetésre-ebédeltetésre, ételkiszállításra is kiváló. Az üzlettéren kívül konyha, előkészítő helyiség és mosdó-zuhanyzó van bent. Elszívó kialakított. Fűtés: cirkó. Közös ktsg: 15 e Ft/hó. A helyiség bútorozatlanul kerül eladásra.

LAKÁSNAK, ÜZLETHELYISÉGNEK is átalakítható! A jelenlegi konyha végében ajtó nyílik a házak által határolt kis zárt, világos udvarra/kertre, ahová egyedül csak ennek az ingatlannak van kijárata. Privát terasznak, kis kertnek kiváló és egyedi lehetőség. Elhelyezkedésének köszönhetően rövid és hosszútávú bérbeadásra, Airbnb-re is kiváló! Ár: 31 M Ft.

Meleg-konyhás
Emeletek: földszint
Komfort szint: összkomfortos
Fűtés: gáz (cirko)
Kilátás: udvari

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok