Király utca, Budapest VI. ker., Terézváros (Nagykörúton kívül)

54 000 000Ft
vagy
152 112,68
eladó lakás 54 m² 2 szobás

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 9078

Eladó egy 2 szobás, amerikai konyhás lakás a VI. kerületben!

Az 54 m²-es ingatlan a 2. emeleten található, és egy teljes körű felújításon esett át. Az ingatlan a felújítása során átfogó gépészeti felújításon esett át, így a villanyvezetékek és a vízvezetékek cseréje is megtörtént.
A felújítások során minőségi burkolatok, teljesen gépesített konyhabútor, minőségi szaniterek, új nyílászárók kerültek beépítésre.

A lakásban található egy tágas nappali amerikai konyhával, amely egyedi tervek alapján készült el néhány éve, az akkori konyha és nappali egybenyitásával.
Ezen kívül egy nagy méretű hálószoba található a lakásban, két ablakkal (az egyik lichthofra nyílik) így akár egy gipszkarton fallal könnyedén két kis hálószobássá alakítható.

A lakásban minden közmű (villany, víz, gáz) külön mérőórás. Cirkófűtés és klíma elő van szerelve az ingatlanon belül, amennyiben az új tulajdonos úgy dönt, hogy ezeket is megcsináltatná.

A házban a rövidtávú kiadás (Airbnb) is megengedett.

Közös költség: 18.500 Ft (mely tartalmazza a ház takarítást, hulladékszállítást, a közös képviseleti díjat és a mindenkori felújítási alapot).
Az ingatlan eladási ára: 54 M Ft.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Emeletek: 2. emelet
Épület emeleteinek száma: 3
Fűtés: gáz (konvektor)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok