7.Király utca, Budapest VII. ker.

395 000 000Ft
vagy
1 196 969,70
eladó üzlethelyiség 600 m²

Referens

Bundi Piroska

Bundi Piroska
ingatlan referens

+36 30 868 6839

Részletek Hirdetés azonosítója: 7870

7. Felújított üzlethelyiség eladó

. A felújítás célja egymagas szinttű, differenciált táncoktatást és egyéblehetőségeket,rendezvényhelyszínt biztosító, modern belső tér kialakítása volt, a mai piaci igényeknekmegfelelően.
Ennek során nemcsak a belső újult meg teljesen mindkét szinten, hanem az utcafronti portál-rész és udvari épületrész is,valamint műszakilag magas színvonalon készültek el az épületfizikai (vízszigetelési, hőszigetelési stb.)jellemzőket javító értéknövelő felújítások is. A munka kiterjedt a teljes gépészeti és épületvillamossági rendszer újra-és továbbépítésére is.
A mozgássérültek számára egy mobil rámpa kihelyezése biztosított, így szükség szerint kerekesszékkel is akadálymentesen megközelíthető.

Az üzlethelyiség fölszint és a pinceszinten modern belsőépítészeti megoldásokkal kialakításra került a fogadótér recepcióval, galériával, a négy táncteremiroda, öltözők, mosdók, masszázs helyiség, valamint tároló- és gépészeti terek.
Az épület fűtésének egy részét központi meleg vizes fűtési rendszer adja

Videó megfigyelő és rögzítő rendszer: 7 kamerából és digitális képrögzítőből álló rendszer került kiépítésre.
A konferenciákra, előadásokra alkalmas terem motoros vetítővászonnal és projektorral felszerelt, a tánctermekben pedig helyiségenként vezérelhető a hang- és fénytechnika.

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok