Dózsa György útnál, Budapest VII. ker.

15 000 000Ft
vagy
48 387,10
eladó üzlethelyiség 70 m² 1 szobás

Referens

Tischler Alex Flavio

Tischler Alex Flavio
ingatlan referens

+36 30 868 6829

Részletek Hirdetés azonosítója: 4356, Hirdetés régi kódja: 0135/2015

Kihagyhatatlan üzleti lehetőség!

Bejáratott, VII. kerületi önkormányzati bérletű helyiségben működő közért, vegyesbolt bérleti joga átadó! Az üzlethelyiség jól bejáratott, több éve nyereségesen működik. Alapterülete 70nm plusz raktározásra alkalmas és használt 30nm-s galériával. Az üzletben tágas vendégtér, raktár, iroda és személyzeti rész került kialakításra. A helyiség riasztóval és kamerarendszerrel felszerelt.

Remek üzleti lehetőség, hiszen hozzáértő, a jelenlegi üzemeltetéshez hasonló színvonalú működtetés esetén a bérleti jog átadásának díja 1 maximum 1,5év alatt megtérül.

A nem főútvonalon, és nem a Deák téren elhelyezkedő, mégis életképes és nyereségesen működő helyiséget igazán vonzóvá a 100 ezer forintos havi bérleti díjon felül még non-stop nyitva tartása teheti leendő üzemeltetője számára! Környezetében nem találhatóak nagy hipermarketek, így a környező lakosság előszeretettel választja bevásárlásának színhelyéül.

A bérleti jog átadásának díja 15 millió forint, amely tartalmazza a teljes berendezést, minden a működtetéshez szükséges háttérinformációt, valamint az árukészletet!

Amennyiben Ön már egy bizonyított vállalkozásba tenné a pénzét, akkor jöjjön el és nézze meg az ajánlatomat!

Szintek: földszint

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok