Erzsébet krt.-Király u. vonzásában, Budapest VII. ker., Erzsébetváros (Nagykörúton belül)

700 000HUF/hó
vagy
1 814EUR/hó
kiadó üzlethelyiség 397 m²

Referens

Kenyó Viktória

Kenyó Viktória
ingatlan referens

+36 30 868 6837

Részletek Hirdetés azonosítója: 10366

Király utcában az Erzsébet körútnál, kifejezetten forgalmas részen, 3 szintes, 397 nm-es üzlethelyiség kiadó-pince nélkül is bérelhető 147 nm fszt+emeleti rész

Szórakozóhelynek, étteremnek, pubnak is kialakítható! A helyiség felújítandó! Olyan tőkeerős, hosszútávú bérlőt várunk, aki ebben a kiemelt lokációban szeretné működtetni a vállalkozását és a saját céljainak megfelelően felújítja a helyiséget. Kereskedelmi tevékenységre, szabadulószobának, nagy raktározást igénylő tevékenységre, rendezvényteremnek, vendéglátásra is kialakítható, étteremnek, pubnak kiváló lehetőség.

Az utcafronti rész 38 nm, emelet 109 nm, pince 250 nm. A nagyméretű, sok helyiséges pince tárolásra, szabadulószobának is alkalmas lehet. 2 teherlift van bent, az egyik elbontásával lehet kialakítani a három szint között az átjárhatóságot. Jelenleg a földszinti rész az utcáról közelíthető meg, az emeleti rész és a pince pedig a társasház udvaráról nyíló személyzeti bejáraton keresztül. Az emeleten van vizesblokk, toalett és udvari ablakokkal rendelkezik.

Bérleti díj: 700 e Ft/hó. A felújítás költsége megbeszélés szerint lelakható.

Pince
Fűtés: gáz (cirko)
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok