Király utca, Budapest VII. ker., Erzsébetváros (Nagykörúton belül)

69 390 000Ft
vagy
210 272,73
eladó lakás 52 m² 3 szobás

Referens

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 8480

Kiemelkedő befektetési lehetőség, remek elhelyezkedéssel.
A lakás a Gozsdu udvar közelében található külföldiek által is kedvelt helyen.
Felújítása műszaki és esztétikai szempontból is megtörtént.
A világos, csendes ingatlan gépesítve, bútorozottan rögtön kiadható.

INGATLAN:
A bájos ingatlan az épület első emeletén helyezkedik el, bejárata egy csendes, zöld udvarra néző körfolyosóról nyílik. A lakásban a komfortos közös tereken kívül, két-, önállóan is kiadható, belső udvarra tájolt szobát alakítottunk ki. A közös használatú terek: az előtérből nyíló, hangulatos színvilágú fürdő, valamint a praktikusan kialakított tágas étkező-konyha-nappali tér. A lakás belső kialakítás gondos, kreatív építész- és belsőépítész tervek alapján valósult meg. A lakásban korszerű nyílászárókat, minőségi burkolatokat talál. Minden apró részlet kialakításánál a kényelmes, praktikus használatot tartottuk szem előtt.
Itt a jó hangulat garantált a rendkívül világos és vidám terekben!

ÉPÜLET:
Az 1912-ban épült hat emeletes lakóház premodern stílusjegyekkel díszített .
A liftes társasház ma is jó állapotú, folyamatosan karbantartott, pénzügyileg is rendezett, összetartó lakóközösséggel bír.

FELSZERELTSÉG:
A szobák terei kényelmes, gazdaságos és rugalmas életvitelt biztosítanak. Az ingatlan önálló fűtését saját, szabályozható, gázüzemű fűtésrendszerrel oldottuk meg, a melegvízet villanybojler biztosítja. A gáz és az elektromos áram fogyasztás egyedi mérés alapján kerül elszámolásra. A közös költség mindössze 22ezer Ft, korlátlan vízfogyasztással.
A vételár részét képezik a beépített bútorok (konyhabútor gépekkel, fürdőszobai bútorok), a többi berendezés és dekoráció külön megegyezés alapján elérhető

KÖRNYÉK:
Prémium lokáció! Kiváló infrastruktúra! A fiatalok által méltán népszerű környéken mindent gyalogos távolságra megtalál, amire a hétköznapokban szüksége lehet. Az izgalmas történelmi városrész kulturális intézményekkel is gazdagon ellátott: pár perc sétára található a Gozsdu udvar, a Zsinagóga, a Deák tér, az Opera, a felújított Klauzál téri vásárcsarnok,... továbbá számos mozi, könyvtár, rengeteg neves étterem, bisztró, pub és persze a külföldiek által kedvelt romkocsmákat is a közelben találja.
A Belváros és a bulinegyed kapujában található lakás kiemelkedően jó közlekedési adottságokkal rendelkezik: az Andrássy út, a Nagy Körút, a Deák tér (M1,M2, M3, buszok, 4-6-os villamos) pár perc alatt elérhető.

A lakásunk mind az értékálló befektetés iránt érdeklődőknek, mind pedig a belváros pezsgését élvezni kívánó otthonkeresőknek is kiváló választást lehet.

Emeletek: 1. emelet
Épület emeleteinek száma: 6
Lift
Fűtés: gázkazán
Kilátás: udvari
Parkolás: utcán

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok