Állatorvostudományi Egyetem közelében, Budapest VII. ker., Erzsébetváros (Nagykörúton kívül)

70 500 000Ft
vagy
198 591,55
eladó lakás 78 m² 3 szobás

Referens

Konkoly Szilvia

Konkoly Szilvia
ingatlan referens

+36 30 868 6836

Részletek Hirdetés azonosítója: 10734

Teljes körűen felújított, rendkívül elegáns, minőségi kialakítású duplakomfortos, 3 szobás, délnyugati fekvésű lakás várja új tulajdonosát!

A 78 nm-es lakás egy tiszta, csendes (pénzügyileg is) rendezett és folyamatosan karbantartott, 3 emeletes ház 2.szintjén található.
A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar pedig növényekkel tarkított.

A letisztult és tágas előszobán áthaladva a központi helyet betöltő, kényelmes méretekkel rendelkező étkező-konyhás nappaliba érkezünk. Az előszobából a kényelmes káddal felszerelt fürdőszobába léphetünk, mellette pedig egy zuhanyzós fürdőszoba biztosítja a duplakomfort kényelmét. Ezen kívül 2 különnyíló hálószoba is várja új lakóit.

Vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, WHIRLPOOL és BEKO konyhagépek (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, illetve mosógép) szintén a leendő tulajdonos rendelkezésére állnak.

Klimatizált!
Az újonnan gyártott fa nyílászárókon az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény.

Természetesen kiváló lehetőség befektetési célra is, hiszen könnyen kiadható a Baross tér, az Állatorvosi, valamint a McDaniel Egyetem közelsége miatt.

A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára! Az Europeum bevásárlóközpont és a Garay vásárcsarnok közelsége a bevásárlást könnyíti meg, az egyéb intéznivalókra pedig az Aréna Bevásárlóközpont nyújt megoldást! A megújult Baross tér, a 4-es metró vonzóereje érezteti hatását a környéken.
A megújuló Városliget kiváló lehetőséget biztosít sportolásra, szabadidős tevékenységekre egyaránt.

Eladás ár: 70,5 millió Ft. (A vételár tartalmazza a berendezést is, ám amennyiben erre nem tart igényt a kedves vevő, a vételár 1,5 M Ft-tal csökkenthető.)
Tehermentes, azonnal költözhető.

Hívjon bizalommal!

Emeletek: 2. emelet
Épület emeleteinek száma: 3
Fűtés: gáz (cirko)
Kilátás: utcai
Parkolás: utcán
Klíma

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok