Károly körút, Budapest VII. ker.

472 500Ft/hó
vagy
1 524,19€/hó
kiadó panzió, hostel 175 m² 6 szobás

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 6466

A VII. kerületben rendkívül jó elhelyezkedés mellett emeleti jelenleg is jó állapotú, de felújítás előtt álló 21 fős irodahelyiség hosszú távra, de minimum három évre kiadó akár 16 fős szálláshely céljára is!

Az iroda egy folyamatosan karban tartott Károly körúti liftes ház negyedik emeletén helyezkedik el 175nm-en hat helyiséggel, utcai nézettel.

Az irodahelyiség 1-2 hónapon belül teljes esztétikai és műszaki felújításon fog átesni, amelynek következtében a kor követelményeinek legmesszebbmenőkig kialakított irodai arculatot fog kapni!

Jelenlegi állapotában a helyiség bérleti díja 472.500 forint havi szinten. A teljes mértékű felújítást követően az iroda bérleti díja 787.500 forint frissen felújított állapotban, irodánként hűtő-fűtő klímával, bútorozott fürdőszobával- WC-vel, konyhabútorral és gépészettel. A bérlemény mosókonyhából, vendég WC-ből, 15nm-s közös tárgyalóból, 18nm-s ügyfélváróból és 5 külön nyíló irodahelyiségből tevődik össze.

A feltüntetett összegek az Áfa mértékét nem tartalmazzák!

Az irodaterület közös költsége 36 ezer forint havi szinten, amelyhez társul egy ugyanilyen mértékű fűtésáltalány díj is. Bérbevétel esetén három havi kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő!

Kifejezetten jó elhelyezkedés, a Deák Ferenc tér és Astoria is egyaránt pár perces sétára található, ezért szinte bármilyen típusú irodai funkció kialakítására ajánlott!

Szintek: 4. emelet Épület szintjeinek száma: 6

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok