VII. kerület Dob utca, Budapest VII. ker.

62 000 000Ft
vagy
174 647,89
eladó lakás 77 m² 3 szobás

Referens

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 9525

Eladó tégla építésű lakás a 7 kerületben!

Erzsébetváros szívében, az Erzsébet körúthoz közel, egy teljeskörűen, frissen felújított, 1. emeleti, 3 szobás, dupla komfortos, jó állapotban lévő sarokházban található lakás.
Egy amerikai konyhás nappali, egy utcai nézetű, tágas és rendkívül világos nagyszoba, valamint egy csendes szoba, két fürdőszoba, egy külön mellékhelyiség és egy előszoba található. Szobákban laminált parketta, a vizes helyiségekben magas kopásállóságú, minőségi burkolat került lerakásra. A lakás maga első és hátsó lépcsőn is elérhető. Tekintettel arra, hogy a függőfolyosó utolsó lakása, ezért előtte nincs átmenő forgalom.

Az ingatlanban felújításra került a teljes gépészet (víz-, villany,- gáz és csatorna hálózat). A gazdaságos fenntarthatóságról a teljesen új fűtésrendszer (kondenzációs kazán), a modern radiátorok az új külső nyílászárók, valamint az, energiatakarékos LED világítás gondoskodnak.
A lakás központi elhelyezkedése miatt kiváló befektetés:
Az Almássy téri (74-es) és Izabella utcai (73-as; 76-os) troli megálló egy saroknyira, a 4-es 6-os villamos a bejárattól 5 perc sétára, a metró (1-es; 2-es) 10 perc sétára található.

Közös költség: 17.250/hó (víz, gáz, áram, éjszaki áram fogyasztás egyedi mérők alapján)

Emeletek: 1. emelet
Komfort szint: duplakomfortos
Fűtés: gázkazán

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok