Rákóczi tér közelében, Budapest VIII. ker., Józsefváros (Nagykörúton kívül)

205 000Ft/hó
vagy
577,46€/hó
kiadó iroda 27 m² klíma

Referens

Konkoly Szilvia

Konkoly Szilvia
ingatlan referens

+36 30 868 6836

Részletek Hirdetés azonosítója: 10396

Rákóczi tér közelében frissen elkészült irodák és apartmanok kiadók, egy a legkorszerűbb technológiákkal felszerelt, minimalizált ökológiai lábnyommal működő, energiahatékony üzemelésű, 6 szintes kisállatbarát okos épületben.

Az épület egyesíti a munka-, az élet-, és az alkotótereket. A közösségi komplexum 30 - 1060 m2-ig kínál egyénre szabott, szolgáltatott irodákat; mini, midi és maxi méretű felszerelt, gépesített apartmanokat; egy kombinálható 265 m2-es, kertkapcsolatos rendezvényteret; míg a közösségi irodában közel 40 flexi és fix munkaállomás, közösségi eseményekre ideális kert és tetőterasz, valamint 3 további, coworking térből nyíló tárgyaló is rendelkezésre áll kulturális, kreatív vagy üzleti álmok megvalósításához.

A világos, benapozott terekkel rendelkező, design-érzékeny, kortárs szellemű kialakítás hozzájárul egy inspiráló és produktív munkahely megteremtéséhez a 8. kerület egyre vibrálóbb szívében, a Rákóczi tér tőszomszédságában.

A közelben: 4-6-os villamos, 4-es metró, trolibusz. MOL Bubi állomás pár méterre, biciklitároló az épületben. Autóval érkezők számára mélygarázs bérelhető (45 000 Ft/hó).

Stúdiótól akár teljes szintek kombinálásáig, találd meg új irodádat!

MINI STÚDIÓ | 27 m2 | 597 EUR+ áfa / hó
Mini-konyha, mosdó és zuhanyzó, kilátás a körútra, és még egy kihúzható kanapé is elfér benne, ha hosszúra nyúlnának napjaid. Igazi meghitt terep egyéni alkotáshoz vagy kisebb csapatmunkához.

Minimum bérleti idő:
1 év / bútorozatlan standard iroda
2 év / szolgáltatott iroda

A feltüntetett összeg nettó ár, az üzemeltetési költséget tartalmazza.

Személyes bejárás alkalmával is örömmel megmutatjuk a szóban forgó irodákat.

Azonnal költözhető

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Épület emeleteinek száma: 7
Klíma

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok