VIII. ker Bacsó Béla utca, Budapest VIII. ker., Józsefváros (Nagykörúton kívül)

95 890 000HUF
vagy
243 530EUR
eladó lakás 49 m² 2 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13314

Egyedülálló lehetőség Budapest belvárosában! Örömmel ajánlom a figyelmébe ezt, Centropolitan by Cordia társasház 9. emeletén található luxus lakást, amely minden elképzelhető kényelemmel és extrával felszerelt.

Ez a kifinomult lakás Budai panorámával büszkélkedik, és mindezt elérhetővé teszi Ön számára. A lakásban nem kell aggódnia a berendezések, bútorok és egyéb ingóságok beszerzésével, mert mindent magában foglal az ár. Akár egy AirBnb célú kiadásra is fel van készítve, és minden szükséges engedélyt és felszerelést biztosítunk Önnek.

Az ingatlan 2023 szeptemberében elkészült, közel nulla energiaigényű (HŐSZIVATTYÚS FŰTŐRENDSZER,), és még senki sem lakott benne. A lakás teljes mértékben felszerelt és garanciális, így Ön azonnal élvezheti a kényelmet és a modern luxust.

Ingóságok ára: 15.000.000 Ft, mely magában foglal minden beépített- és szabadon álló bútort, gépet, dísztárgyat, növényt, egyéb ingóságóságot (kötelező megvásárolni)

A lakáshoz opcionálisan megvásárolható egy teremgarázs beállóhely a társasház alagsorában, amely kiválóan parkolható és közvetlenül a liftek mellett található. Ez a lakás és garázs kombináció tökéletes választás azoknak, akik a belváros kényelmét és luxusát keresik.

Hozzá tartozó teremgarázs beállóhely ára: 13.790.000 Ft (opcionális)

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget a Centropolitan by Cordia társasházban! Ha szeretné megnézni a lakást, vagy további információra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk még ma. Ez az otthon lehet az álma, és most valósággá válhat!

Erkély: 11 m²
Emeletek: 9. emelet
Épület emeleteinek száma: 10
Pince
Lift
Komfort szint: összkomfortos
Fűtés: megújuló energia
Kilátás: panorámás
Parkolás: megvásárolható

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok