Budafoki út, Budapest XI. ker.

3 575 000Ft/hó
vagy
10 833,33€/hó
kiadó iroda 1300 m²

Referens

Cosman Attila

Cosman Attila
ingatlan referens

+36 30 868 6835

Részletek Hirdetés azonosítója: 6522

A XI. kerületben az Új Buda Center vonzásában B kategóriás irodaházi környezetben 1300nm harmadik emeleti irodaterület bérelhető igény szerinti átalakíthatósággal, összenyithatósággal vagy megoszthatósággal 9euro/nm bérleti díjért. Az üzemeltetési költség 3euro/nm/hó.

Az irodaház belső zárt udvarán parkoló hely bérelhető 30euros havi bérleti díjjal. A megjelölt bérleti díjak az ÁFA összegét nem tartalmazzák.

Az irodaház fűtéséről kondenzációs kazán, a hűtéséről pedig fancoil gondoskodik. Az irodaház tégla-gipszkarton kialakítású belső válaszfalai lehetőséget teremtenek a belső szabad kialakíthatóságban. Az irodaház előnye többek között a 24órás biztonsági és recepciós szolgálat, kártyás beléptető rendszer, őrzött parkoló, étterem, klimatizált irodák, raktározási lehetőség, nyitható alumíniumszerkezetes termopan ablakok mechanikus árnyékoló rendszerrel, és még sorolhatnám.

Bérbevétel esetén három havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő.

Az irodaház megközelíthetősége, infrastruktúrája nagyon jó, közvetlen közúti kapcsolattal rendelkezik a 6-s, 7-s számú főúthoz, M0, M1, M6 és M7-s autópályához. Autóval a repülőtér 30perc, a belváros is mindössze 15perc alatt elérhető.

Emeletek: 3. emelet
Épület emeleteinek száma: 5
Lift
Fűtés: házközponti fűtés
Parkolás: telken parkoló

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok