Kanizsai, Budapest XI. ker.

49 500 000Ft
vagy
159 677,42
sürgős eladó lakás 80 m²

Referens

Nyírő Krisztina

Nyírő Krisztina
ingatlan referens

+36 30 389 1930

Részletek Hirdetés azonosítója: 6207

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XI. kerületben, a csendes és egyirányú Kanizsai utcában található, amely a Móricz Zsigmond körtér és a Kosztolányi Dezső tér között helyezkedik el. Gyalog pár perces sétával elérhető több villamosjárat, számtalan buszjárat, beleértve a 7–es buszcsaládot is illetve a 4 Metró teszi a város bármely pontját rövid idő alatt elérhetővé. A közelben orvosi rendelő, óvoda, iskola, játszóterek és egyéb közintézmények megtalálhatóak. A Feneketlen-tó ad lehetőséget sportolásra és kikapcsolódásra egyaránt. Bevásárlásainkat szupermarketekben a Fehérvári úti Vásárcsarnokban vagy az Alle Bevásárlóközpontban is intézhetjük.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A jó állapotú téglaépítésű sátortetős társasház 1930-as években épült, 3 szintes és lift nélküli. A házban 11 lakás található, amelyet vegyes korosztály lakja. Az épület mögött gondozott zöld kert található, ahol kikapcsolódásra és grillezésre is lehetőség van.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 80nm-es lakás a társasház harmadik, legfelső emeletén található. A lakás délkeleti fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk, innen továbbhaladva az erkélykapcsolatos amerikai konyhás nappaliba jutunk. Itt kapott helyet az étkező és egy praktikus tároló is. Valamint a kamrába is innen tudunk bejutni, ami ablakon keresztül szellőztethető. A nappaliból nyílik két külön nyíló szoba, amelyből a nagyobbik szintén erkélykapcsolatos és utcára néz. Innen és a nappaliból is nyíló gardrób ad helyet ruhatárunknak. A kisebbik szoba jelenleg dolgozószobaként funkcionál, a ház kertjére néz. A fürdőben kádat alakítottak ki, a wc külön kapott helyet, ami az előszobából nyílik. Az ingatlan a közelmúltban teljes körű felújításon és átépítésen esett át, így akár költségmentesen birtokba veheti új tulajdonosa. A lakás fölötti tetőtér beépíthető, így növelve az alapterületet.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 80 nm + 3nm Erkély
- Amerikai konyhás-nappali: 42 nm
- Szoba: 18,5 nm
- Félszoba: 6,5 nm
- Fürdő: 6,5 nm
- WC: 1 nm
- Kamra: 1,5 nm
- Tároló: 2 nm
- Gardrób: 4 nm
- Erkély: 3 nm
- Erkély: 1 nm
Belmagasság: 3,1 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja, melynek költségeit egyedi mérőóra alapján kell megfizetni.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 20000 Ft, amely magába foglalja a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást és a kertgondozást.

TÁROLÓ:
A ház pincéjében saját, zárható tároló található, melynek alapterülete 3 nm.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.

Irányár: 49,5 MFt

Erkély: 3 m² Szintek: 3. emelet Épület szintjeinek száma: 3 Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok