11. kerület, Budafoki út, Budapest XI. ker., Műegyetem környéke

26 900 000Ft
vagy
75 774,65
eladó iroda 65 m² 2 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 11457

Eladó a Műegyetem környékén egy felújított, 65 m2-es félszuterén – udvarról nézve földszinti – lakás konyhabútorral és beépített szekrénnyel, hűsítő udvari kilátással a Karinthy és a Budafoki út kereszteződésében, a Móricz Zsigmond körtér és a Petőfi híd között.

Az ingatlan helyiségei: egy nagy szoba, egy külön nyíló kis szoba, továbbá közlekedő, konyha-ebédlő-nappali, tusolós fürdő, külön wc. A szobák zárhatóak, egymáson való átjárás nincs. Az új nyílászárókkal fölszerelt, újonnan parkettázott lakás nyáron kellemesen hűvös, a legforróbb napokon sincs 24 foknál több.

A társasház kis lakásszámú. A fűtésről távfűtés, a meleg vízről villanybojler gondoskodik. A lakás egyedi mérésű villanyórával rendelkezik. Lehetőség van kábeltévé és internet elérhetőségére.
A lakás egy csöndes kis ERDŐRE nyílik: egyetlen lakásként a nagy és vadregényes kertre, fás/repkényes belső udvarra.

Az "erdő" mélyén egy békés buddhista közösségi ház áll! A lakás alkalmas kertre nyíló orvosi rendelőnek, és akár irodának is – a hivatalos besorolása is „iroda”. Egyetemekhez közeli, központi elhelyezkedésének és kiváló tömegközlekedésének köszönhetően bérbeadásra is nagyon jó lehetőség

Az M4-es metró 500 méterre, a 6-os villamos 50 méterre, a 133E busz 5 méterre található! Első osztályú környék, kiváló infrastruktúra, remek közlekedés. A BME közvetlen közelben, az ELTE IK, TTK, a Corvinus, az ÁVF, az Államigazgatási és a Kertészeti Egyetem pedig kb. negyedórás sétára vannak.

The condominium has a small number of apartments. Heating is provided by district heating, hot water by an electric boiler. The apartment has a custom metered electricity meter. Cable TV and internet access are available.
The apartment opens onto a quiet little FOREST: as a single apartment on the large and romantic garden, with a wooded / reptile inner courtyard.

Deep in the "forest" stands a peaceful Buddhist community house! The apartment is suitable for a doctor's office opening onto a garden, and even an office - its official classification is also "office". Thanks to its central location close to universities and excellent public transport, it is also a very good rental option

The M4 metro is 500 meters away, the tram 6 is 50 meters away and the 133E bus is 5 meters away! First class neighborhood, excellent infrastructure, great transport. In the immediate vicinity of BME, ELTE IK, TTK, Corvinus, ÁVF, the University of Public Administration and Horticulture are approx. they are a quarter of an hour's walk away.

Emeletek: szuterén
Komfort szint: összkomfortos
Kilátás: kertre néző

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok